Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤα εύσημα στην Ελλάδα αποδίδει το γαλλικό TF1 για την αντιμετώπιση του COVID-19
Τουριστική πολιτική

Τα εύσημα στην Ελλάδα αποδίδει το γαλλικό TF1 για την αντιμετώπιση του COVID-19

Στο ρεπορτάζ του γαλλικού καναλιού, ο κ. Χρήστος Παναρέτου, γενικός διευθυντής του ταξιδιωτικού γραφείου Yalos Tours ανέφερε ότι 'η Ελλάδα τώρα έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει με την σοβαρότητα που έδειξε και τη σωστή διαχείριση. Αυτό μπορεί να είναι ένα συμβόλαιο εμπιστοσύνης για στους τουρίστες που θα ήθελαν να μας επισκεφθούν το καλοκαίρι'.

Σήμερα, το δελτίο ειδήσεων του γαλλικού καναλιού TF1 εκθειάζει την Ελλάδα και τους Έλληνες που τα κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που επέφερε η πανδημία του COVID-19, παρ’όλες τις δυσκολίες που πέρασε το σύστημα υγείας με την οικονομική κρίση. Επίσης αναφέρεται στην ξαφνική ζημιά που έφερε στον χώρο τις εστίασης και στις ακυρώσεις για τον τουρισμό.

Σε δήλωσή του στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ του γαλλικού καναλιού, ο κ. Χρήστος Παναρέτου, γενικός διευθυντής του ταξιδιωτικού γραφείου Yalos Tours, ανέφερε ότι “μπορεί η Ελλάδα να ήταν το ‘μαύρο πρόβατο’ στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, αλλά τώρα έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει με την σοβαρότητα που έδειξε και τη σωστή διαχείριση. Αυτό μπορεί να είναι ένα συμβόλαιο εμπιστοσύνης για στους τουρίστες που θα ήθελαν να μας επισκεφθούν το καλοκαίρι”.

Κλείνοντας, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο τουρισμός στην Ελλάδα αποτελεί περίπου το 20% του ΑΕΠ και η χώρα μας έχει ανάγκη την επιστροφή του τουρισμού για να ανακάμψει.

Σημειώνεται ότι το δελτίο ειδήσεων του σταθμού παρακολουθούν περίπου 15 εκατ. τηλεθεατές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024