Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κοινωνικός τουρισμός

Παράταση του προγράμματος του κοινωνικού τουρισμού ζητά ο Γ. Αμυράς από τον υπουργό Εργασίας

Τατιάνα Ρόκου - 23 Απρίλιος 2020, 15:18

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που αφορά σε 53.000 δικαιούχους, καθώς και στα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, περιλαμβάνει διακοπές έξι ημερών (πέντε διανυκτερεύσεις) και ολοκληρώνεται στις 8 Μαΐου 2020.


Την παράταση του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) και της Αγροτικής Εστίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ζητά ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ κ. Γιώργος Αμυράς με επιστολή του προς τον κ. Γιάννη Βρούτση.

Ο βουλευτής επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα που αφορά σε 53.000 δικαιούχους, καθώς και στα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, περιλαμβάνει διακοπές έξι ημερών (πέντε διανυκτερεύσεις) και ολοκληρώνεται στις 8 Μαΐου 2020. Η επέκταση της τουριστικής περιόδου των δικαιούχων είναι απαραίτητη για να υπάρξει τόνωση της εγχώριας ζήτησης και να εξασφαλιστούν οι πληρότητες που θα κάνουν βιώσιμη την λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων.

“Με στόχο να διασωθεί ό,τι σώζεται από τη φετινή τουριστική σεζόν και να μετριαστούν οι επιπτώσεις αυτής της πρωτοφανούς κρίσης, σύμφωνα πάντοτε με τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας για τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών, προτείνω την παράταση του συγκεκριμένου προγράμματος ώστε ο εσωτερικός τουρισμός να αποτελέσει μια πρώτη διέξοδο για την επανεκκίνηση της αγοράς και της οικονομικής δραστηριότητας” τονίζει ο κ. Αμυράς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top