Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ World Travel Market επαναπρογραμματίζεται διεθνώς για το 2021
Εκθέσεις

Η World Travel Market επαναπρογραμματίζεται διεθνώς για το 2021

Η Arabian Travel Market έχει προγραμματιστεί εκ νέου, για τις 16-19 Μαΐου 2021 στο Dubai World Trade Center των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η WTM Latin America θα διεξαχθεί 20-22 Οκτωβρίου 2020 στο Expo Center Norte, στο Σάο Πάολο και η Africa Travel Week αναβλήθηκε για νέες ημερομηνίες το 2021 στο Cape Town International Convention Center.

Η διοργανώτρια εταιρεία Reed Travel Exhibitions έχει επαναπρογραμματίσει τις ημερομηνίες για τις τρεις ανοιξιάτικες διεθνείς εμπορικές εκθέσεις, μέρη του χαρτοφυλακίου WTM, τις WTM Latin America, Arabian Travel Market (ATM) και Africa Travel Week, η οποία αποτελείται από τις WTM Africa και International Luxury Travel Market Africa.

Οι αρχικές ημερομηνίες των εκθέσεων έπρεπε να αλλάξουν ως απάντηση στην πανδημία του COVID-19.

Κατ’αρχάς, η ATM έχει προγραμματιστεί εκ νέου, από 19-22 Απριλίου 2020 στο Dubai World Trade Center των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, στη νέα ημερομηνία 16-19 Μαΐου 2021, στον ίδιο χώρο.

Ο Danielle Curtis, Exhibition Director ME της Arabian Travel Market, δήλωσε: “Στην Arabian Travel Market θέλουμε να εκφράσουμε την ανησυχία μας για όλους που επηρεάζονται από τον κορονοϊό. Ανανωρίζουμε πλήρως τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η ATM για τους επαγγελματίες του κλάδου σε όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής και πέραν αυτής. Είμαστε ευγνώμονες για την πλήρη κατανόηγη που έχουμε λάβει από τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, οι οποίοι μας βοηθήσουν να πάρουμε την απόφασή μας και συμφώνησαν ότι η έκθεση του 2020 θα πρέπει να προγραμματιστεί εκ νέου. Εν τω μεταξύ, ενώ η έκθεση ως εκδήωσε σε φυσικό χώρο θα επαναπρογραμματιστεί για το 2021, θα διατηρήσουμε τη βιομηχανία συνδεδεμένη φιλοξενώντας μια διαδικτυακή ATM, από 1-3 Ιουνίου 2020, με μια σειρά από διαδικτυακά σεμινάρια, ζωντανά συνέδρια, εκδηλώσεις speed networking, συναντήσεις ένας προς έναν και πολλά άλλα”.

Η WTM Latin America 2020, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου 2020 στον ίδιο χώρο, το Expo Center Norte, στο Σάο Πάολο.

Η Africa Travel Week, η οποία αποτελείται από την WTM Africa και την International Luxury Travel Market Africa, είχε προγραμματιστεί να γίνει από τις 2 έως τις 8 Απριλίου φέτος. Αναβλήθηκε για νέες ημερομηνίες το 2021 στο Cape Town International Convention Center.

Ο Claude Blanc, διευθυντής χαρτοφυλακίου της WTM, δήλωσε: “Εξετάζουμε συνεχώς την κατάσταση σχετικά με τον COVID-19 και τον αντίκτυπο στις εκθέσεις μας σύμφωνα με τις συμβουλές των τοπικών αρχών, των εθνικών κυβέρνησεων και τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Οι πολιτικές μας αντικατοπτρίζουν εκείνες των κυβερνήσεων των χωρών στις οποίες πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις μας.

Δεν υπήρξε ποτέ πιο κρίσιμη στιγμή για τη βιομηχανία των ταξιδιών να συνεργαστούν και οι πρόσφατα προγραμματισμένες μας εκθέσεις υπόσχονται να είναι τα ποιοτικά επιχειρηματικά γεγονότα που οι εκθέτες και οι επισκέπτες περιμένουν – λίγο αργότερα μέσα στη χρονιά.

Θα συναντηθούμε σε εκθέσεις WTM στο μέλλον. Μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα, το χαρτοφυλάκιο των WTM εγκαινίασε μια νέα διαδικτυακή πύλη που ονομάζεται WTM Global Hub, για τη σύνδεση και την υποστήριξη των επαγγελματιών της ταξιδιωτικής βιομηχανίας σε όλο τον κόσμο. Το WTM Global Hub θα σας κρατά ενημερωμένους, εμπνευσμένους και συνδεδεμένους”.

Η εγγραφή επισκεπτών των εκεθέσεων παραμένει έγκυρη για τις νέες ημερομηνίες εκδηλώσεων και όποιος έχει κάνει κράτηση για ταξίδια ή/και διαμονή σε ξενοδοχείο θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον αντίστοιχο ταξιδιωτικό πράκτορα, την αεροπορική εταιρεία και το ξενοδοχείο με το οποίο έκανε κράτηση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024