Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Tουριστική εκπαίδευση προσφέρει διαδικτυακά το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Μάιος 2020, 12:56

Τα προγράμματα θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας, όπως τρόπους αντιμετώπισης των αρνητικών επιπτώσεων του COVID-19 στις τουριστικές επιχειρήσεις, αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών για το προσωπικό πρώτης γραμμής, εξυπηρέτηση πελατών διαφόρων εθνικοτήτων, αρχές επιτυχημένης επαγγελματικής εμφάνισης, εξυπηρέτηση τουριστών με αναπηρίες, καλές πρακτικές καθαρισμού και απολύμανσης κ.ά.


Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου, αντιλαμβανόμενο πλήρως τις δυσκολίες που προκύπτουν από τον αναγκαίο περιορισμό των συναθροίσεων, αλλά έχοντας και ως γνώμονα το γεγονός ότι η συνεχής τουριστική εκπαίδευση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την τουριστική μας βιομηχανία, δρομολόγησε μια σειρά προγραμμάτων τουριστικής εκπαίδευσης, μέσω διαδικτύου, για το προσωπικό της τουριστικής βιομηχανίας.

Τα προγράμματα απευθύνονται στους εργαζόμενους, σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας και θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας, όπως τρόπους αντιμετώπισης των αρνητικών επιπτώσεων του COVID-19 στις τουριστικές επιχειρήσεις, αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών για το προσωπικό πρώτης γραμμής, εξυπηρέτηση πελατών διαφόρων εθνικοτήτων, αρχές επιτυχημένης επαγγελματικής εμφάνισης, εξυπηρέτηση τουριστών με αναπηρίες, καλές πρακτικές καθαρισμού και απολύμανσης κ.ά.

Δηλώσεις συμμετοχής θα λαμβάνονται από τα Επαρχιακά Γραφεία Επιθεωρητών του Υφυπουργείου Τουρισμού στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση. Η παρακολούθηση των προγραμμάτων θα γίνεται μέσω της εφαρμογής zoom. Στους ενδιαφερόμενους θα αποστέλλεται ασφαλές link (σύνδεσμος) ή σχετικοί κωδικοί για συμμετοχή. Τα προγράμματα προσφέρονται χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.

Λεπτομερές πρόγραμμα για την περίοδο 6.5.2020 – 16.5.20 και σχετική πληροφόρηση έχουν αναρτηθεί στην εταιρική ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού. Σύντομα θα αναρτηθεί το πρόγραμμα και για το β’ δεκαπενθήμερο Μαΐου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top