Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟι ξενοδόχοι της Ρόδου ετοιμάζονται για έναρξη της σεζόν
Ξενοδοχία

Οι ξενοδόχοι της Ρόδου ετοιμάζονται για έναρξη της σεζόν

Άμεση ανταπόκριση των περισσοτέρων Tour Operators και τουριστικών πρακτόρων της Ρόδου και του εξωτερικού για ειλικρινή και άμεση συνεργασία επανεκκίνησης της τουριστικής περιόδου.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ελληνικός και ροδιακός τουρισμός, πιστεύει ότι “δεν πρέπει να περιμένουμε, χωρίς να συνεργαστούμε όλοι οι επαγγελματίες του τουρισμού, άμεσα και ειλικρινά. Είναι η εποχή της αλληλεγγύης, της συνεργασίας, της αλληλοβοήθειας και της αποφασιστικότητας. Επιμονή χρειάζεται για να γίνει η κρίση ευκαιρία αναδιοργάνωσης και επαναλειτουργίας των ξενοδοχείων, στοχεύοντας στην ποιότητα και ασφάλεια των πολιτών, των εργαζομένων, των συνεργατών μας και των επισκεπτών μας”.

Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Ξ.Ρ., κ. Γεώργιος Ματσίγκος, έστειλε πριν δύο εβδομάδες, επιστολή στους συνεργάτες, τουριστικούς πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες και Tour Operators του εξωτερικού, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες προετοιμασίας έναρξης της σεζόν. Αποτέλεσμα, η άμεση ανταπόκριση των περισσοτέρων Tour Operators και τουριστικών πρακτόρων της Ρόδου και του εξωτερικού για ειλικρινή και άμεση συνεργασία επανεκκίνησης της τουριστικής περιόδου.

Στην επιστολή του κ. Ματσίγκου προς τους συνεργάτες τουριστικούς πράκτορες και TOs επισημαίνεται ότι θα χρειαστεί αναδιοργάνωση των επιχειρήσεων, νέους κανόνες υγιεινής και προστασίας των πελατών και του προσωπικού από τον κορωνοιό και
μέτρα ελέγχου διάγνωσης φορέων πριν την άφιξη στα ξενοδοχεία, με απαλλαγή ευθύνης από τις επιχειρήσεις.

Επιστολή του Σ.Δ.Ξ.Ρ. σε συ…

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024