Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομία'Άδειες καρέκλες', μαζική διαμαρτυρία των καταστηματαρχών εστίασης ανά την Ελλάδα
Εστίαση

'Άδειες καρέκλες', μαζική διαμαρτυρία των καταστηματαρχών εστίασης ανά την Ελλάδα

Η διαμαρτυρία αποτέλεσε μια συμβολική βουβή πράξη του κλάδου της εστίασης και διασκέδασης και υλοποιήθηκε από την ΠΟΕΣΕ, χωρίς την παρουσία των ανθρώπων του κλάδου με αίτημα είναι η εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων για την επιβίωση των επαγγελματιών του κλάδου της εστίασης και διασκέδασης.

Χθες, Τετάρτη 6 Μαΐου 2020, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο όλες οι κεντρικές πλατείες γέμισαν με άδειες καρέκλες. Με τον τρόπο αυτό ο κλάδος της εστίασης συμμετείχε στην πανευρωπαϊκή συμβολική βουβή εκδήλωση διαμαρτυρίας “empty chairs“.

Στην κεντρική εκδήλωση στην Αθήνα, η πλατεία Συντάγματος γέμισε με άδειες καρέκλες, χωρίς την παρουσία των επαγγελματιών του Κλάδου μας αυτή τη φορά, αλλά ελπίζοντας ότι θα εισακουστούν τα αιτήματά μας. Πάνω στις άδειες καρέκλες τοποθετήθηκαν τα αιτήματα του Κλάδου με κύρια αυτά της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση στο 6%, η άμεση χρηματοδότηση των επιχειρήσεων του Κλάδου, η επιδότηση της εργασίας και όχι της ανεργίας.

“Με κύριο σύνθημα #menoumeoloimazi #emptychairs #coronavirus2020 διεκδικούμε την ζωή μας, την υγεία μας, το μέλλον και τις θέσεις εργασίας”, λέει η Ομοσπονδία Εεστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024