Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤο 80% των Βρετανών ήδη σχεδιάζει τις επόμενες διακοπές του
Έρευνα

Το 80% των Βρετανών ήδη σχεδιάζει τις επόμενες διακοπές του

Το 91% θα ταξίδευε αεροπορικώς στις επόμενες διακοπές του. Το 42% είναι έτοιμο να κάνει τώρα κράτηση εάν δε θα είχε το οικονομικό ρίσκο (χωρίς προκαταβολή / τέλος ακύρωσης).

Ο Τ.Ο. πολυτελών διακοπών Overseas Leisure Group, με παρουσία σε 34 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα έρευνάς του, που δείχνουν ενθαρρυντικά νέα για την πληγείσα ταξιδιωτική βιομηχανία, και έντονη ζήτηση για τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα που θα ανοίξουν τις πόρτες τους εγκαίρως για την καλοκαιρινή περίοδο των διακοπών.

Η νέα έρευνα από τον κορυφαίο ταξιδιωτικό όμιλο -με έδρα το Μαϊάμι- πραγματοποιήθηκε μεταξύ 500 ταξιδιωτών στο Ηνωμένο Βασίλειο το διάστημα 24-28 Απριλίου, αποκαλύπτοντας μια σειρά θετικών τάσεων στον τουρισμό για το άμεσο μέλλον και το υπόλοιπο του έτους. Παρά την τρέχουσα πανδημία του κορονοϊού, η έρευνα δείχνει ότι το 80% των Βρετανών ταξιδιωτών κάνουν ήδη σχέδια για τις επόμενες διακοπές τους και το 41% θα σκέφτονταν να κάνουν διακοπές ήδη από αυτό το καλοκαίρι. Τα βασικά ευρήματα της έρευνας δείχνουν μια αισιοδοξία για αναζωπύρωση στην ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία.

Άλλα ενδιαφέροντα συμπεράσματα από την έρευνα είναι:

  • Το 87% θεωρεί ότι η ταξιδιωτική αγορά είναι σε παύση και όχι αλλαγμένη σε μόνιμη βάση
  • Το 42% είναι έτοιμοι να κάνουν κράτηση τώρα εάν αυτό δεν ένέχει οικονομικό κίνδυνο (χωρίς προκαταβολή / τέλος ακύρωσης)
  • Το 91% των ταξιδιωτών θα ταξίδευε αεροπορικώς για τις επόμενες διακοπές του
  • Το 25% θα επιλέξει να μείνει σε ένα μοντέρνο παραθαλάσσιο θέρετρο.


UK Travel Survey – May 2020

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024