Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣειρά δωρεάν webinars από το Euphoria Retreat
Ξενοδοχεία

Σειρά δωρεάν webinars από το Euphoria Retreat

Το 'Euphoria Healing Journey Through the 5 Elements' ξεκίνησε με το στοιχείο του νερού και θα ολοκληρωθεί σε 5 διαδοχικές εβδομάδες, μέσα από συνολικά 10 δωρεάν Webinars.

Το Euphoria Retreat, το πρώτο στην Ελλάδα και βραβευμένο διεθνώς ολιστικό wellbeing destination spa, προσφέρει μια μοναδική, ανοικτή σε όλους και δωρεάν, virtual retreat εμπειρία. Μέσα από τη φιλοσοφία του “Euphoria Methodos” που βασίζεται στην ελληνική φιλοσοφία και μυθολογία και με οδηγό τα “5 Στοιχεία” της, το Euphoria οδηγεί σε ένα προσωπικό ταξίδι αυτογνωσίας και ευφορίας.
 
Το “Euphoria Healing Journey Through the 5 Elements” ξεκίνησε με το στοιχείο του νερού και θα ολοκληρωθεί σε 5 διαδοχικές εβδομάδες, μέσα από συνολικά 10 δωρεάν Webinars. Κάθε εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη και σε ένα διαφορετικό στοιχείο (νερό, ξύλο, φωτιά, γη, μέταλλο), με τους συμμετέχοντες να μπορούν μέσα από μια σειρά αναζωογονητικών και δημιουργικών πρακτικών ευεξίας να ξεκινήσουν το προσωπικό τους ταξίδι μεταμόρφωσης.

Η μοναδική αυτή σειρά webinar έχει σχεδιαστεί για να μπορέσει κανείς να κατανοήσει σε βάθος τα “5 Στοιχεία” και τις ενέργειες τους, το πως αυτά συνδέονται με συγκεκριμένα όργανα του σώματος και πως λειτουργούν σε συναισθηματικό επίπεδο. Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε στην αυτογνωσία και να ξεκινήσετε το προσωπικό σας ταξίδι. Όσοι συμμετέχετε στα Webinar, θα έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο με ουσιαστικό αντίκτυπο και αξία στη ζωή σας. Επίσης, παρακολουθώντας παράλληλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Euphoria, θα έχετε πρόσβαση σε πλήθος πληροφοριών για να κατανοήσετε σε βάθος το πως μπορείτε να εισάγετε τη χρήση των “5 Στοιχείων” στη ζωή σας.

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 18:00, η ιδρυτής του Euphoria Retreat κα Μαρίνα Εφραίμογλου και η spiritual mentor του χώρου κα Μαίρη Βανδώρου, μέσα από ένα Webinar διάρκειας 45 λεπτών στη πλατφόρμα Zoom, θα μας μυούν στη φιλοσοφία του “Euphoria Methodos” και στην ενέργεια και τα χαρακτηριστικά του κάθε στοιχείου. Κάθε session θα ολοκληρώνεται με διαλογισμό. Τα Webinar είναι ανοικτά σε όλους.

Η κα Εφραίμογλου, αναφέρει σχετικά: “Στόχος μας είναι μέσα από αυτά τα Webinar να επικοινωνήσουμε τις αξίες του Euphoria, προσφέροντας στοιχεία που μοιραζόμαστε κατά τη διάρκεια των workshop στο χώρο του Euphoria. Το concept των Webinar βασίζεται στην χαρακτηριστική εμπειρία που προσφέρει το Euphoria Retreat για μια ‘Συναισθηματική και Σωματική Μεταμόρφωση’. Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν ένα ή περισσότερα από τα Webinar των 5 εβδομάδων, έχοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα να ανακαλύψουν όλα τα στοιχεία (νερό, ξύλο, φωτιά, γη, μέταλλο)”.

Τα δύο εβδομαδιαία διαδικτυακά σεμινάρια θα πλαισιώνονται κάθε εβδομάδα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με προτάσεις και τρόπους μέσα από τους οποίους θα μπορεί όποιος συμμετέχει να ανακαλύπτει κάθε στοιχείο. Τα εργαλεία αυτά, θα είναι διαθέσιμα μέσω του Euphoria Retreat στο Instagram και στο Facebook, παρέχοντας υποστήριξη και έμπνευση.

Το βραβευμένο Euphoria Retreat είναι ένα μοναδικό, ολιστικό destination spa, στην “καρδιά” της Πελοποννήσου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024