Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Το Swiss Education Group στηρίζει τους μαθητές του εν μέσω πανδημίας

Τατιάνα Ρόκου - 08 Μάιος 2020, 13:23

Το Swiss Education Group δεσμεύεται ως προς τη στήριξη, όπου είναι δυνατόν, των οικογενειών των σπουδαστών του, καθώς και των συνεργατών του κλάδου που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν οικονομική αβεβαιότητα Δημιουργώντας την πρωτοβουλία 'SEG Cares'.


Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση των ελβετικών αρχών για τη σταδιακή άρση των μέτρων κατά του COVID-19, το Swiss Education Group (SEG), το κορυφαίο ελβετικό δίκτυο παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών Hotel Management, ανακοινώνει την επανέναρξη όλων των προγραμμάτων με φυσική παρουσία των μαθητών τον Ιούλιο στο κολέγιο Cesar Ritz, στην Ακαδημία Μαγειρικής Τέχνης και στο Hotel Institute Montreux, στην Ελβετία.

Έχοντας τηρήσει αυστηρά προληπτικά μέτρα προστασίας και υγιεινής όλο αυτό το διάστημα έξαρσης της νόσου COVID-19, το SEG ενημερώνει όλους τους ενδιαφερομένους ότι υπήρξαν μηδενικά κρούσματα στις πανεπιστημιουπόλεις του, προσθέτοντας ότι έχει προβλεφθεί ο επαρκής εφοδιασμός με το κατάλληλο υλικό προστασίας, συμπεριλαμβανομένων μασκών και απολυμαντικών.

Το Swiss Education Group κατανοώντας την αρνητική επίδραση της πανδημίας του κορονοϊού για την παγκόσμια οικονομία και τη μεγάλη αναστάτωση που έχει προκαλέσει σε όλον τον κόσμο, δεσμεύεται ως προς τη στήριξη, όπου είναι δυνατόν, των οικογενειών των σπουδαστών του, καθώς και των συνεργατών του κλάδου που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν οικονομική αβεβαιότητα. Δημιουργώντας την πρωτοβουλία “SEG Cares”, το Swiss Education Group συγκεκριμένα ανακοινώνει ότι στους νέους μαθητές ή τους μαθητές που θα επιστρέψουν στις σχολές του και χρειάζονται οικονομική βοήθεια για το 2020, θα υπάρξει μείωση του κόστους εγγραφής και θα προσφερθεί ένα ευνοϊκό πρόγραμμα πληρωμών χωρίς επιπλέον κόστος. Θα προσφερθεί επίσης πρόσθετη οικονομική ενίσχυση σε μαθητές των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες εξαιτίας της τρέχουσας κρίσης.Ως απάντηση στις προκλήσεις που θέτει η πανδημία COVID-19 και ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της σύγχρονης εκπαίδευσης, το Swiss Education Group υιοθετεί τη μέθοδο της εξ αποστάσεως μάθησης, λανσάροντας ένα Virtual Learning Environment (VLE), διαθέσιμο σε όλους τους μαθητές. Για το άμεσο μέλλον, όλα τα μαθήματα, τα εργαστήρια και τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν μέσω του εικονικού περιβάλλοντος μάθησης. Ο Emanuel Donhauser, Chief Academic Officer στο SEG, δήλωσε σχετικά: “Τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός Virtual Learning Environment είναι σημαντικά. Αρχικά, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας διδασκαλία σε μαθητές σε όλο τον κόσμο. Η εξ αποστάσεως μάθηση δε διαφέρει από τα μοντέλα διδασκαλίας που χρησιμοποιούνται στην τάξη και είναι πολύτιμη για τους λιγότερο αυτάρκεις μαθητές. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με τις πλατφόρμες ηλεκτρονικής διδασκαλίας, θα στηρίξουμε επαρκώς τους μαθητές μας στην επίτευξη των μαθησιακών τους στόχων”.

Τέλος, το Swiss Education Group ανακοινώνει την εφαρμογή ενός ειδικού πλάνου στήριξης για όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση παρακολούθησης κάποιου προγράμματος σπουδών το φθινόπωρο του 2020. Το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει τη χρονική επέκταση των διαθέσιμων υποτροφιών, τη διευκόλυνση των υποψηφίων σχετικά με προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν όσον αφορά τις εξετάσεις πιστοποίησης της αγγλικής γλώσσας ή σχετικά με καθυστερήσεις στην υποβολή αντιγράφων των διπλωμάτων τους και την προσφορά της δυνατότητας συμμετοχής στην εξ αποστάσεως μάθηση σε όσους δεν έχουν παραλάβει ακόμα τη φοιτητική τους visa.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top