Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Γ. Κεφαλογιάννης: Αύξηση εσωτερικών πτήσεων από 18 Μαΐου

Τατιάνα Ρόκου - 08 Μάιος 2020, 15:15

Ο υφυπουργός Μεταφορών επιβεβαίωσε ότι γίνονται προκαταρκτικές συζητήσεις με την Κύπρο και το Ισραήλ για διακρατικές συμφωνίες, που θα ενεργοποιηθούν ακόμη και από τον Ιούνιο, ώστε οι συμφωνίες αυτές να έχουν ολοκληρωθεί αφενός και αφετέρου να είναι προετοιμασμένα και τα ελληνικά αεροδρόμια.


Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξηθούν οι εσωτερικές πτήσεις από τις 18 Μαΐου παράλληλα με το “άνοιγμα” των μετακινήσεων από τη Δευτέρα 18 Μαΐου από νόμο σε νομό δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υφυπουργός Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης. Πρόσθεσε ακόμη ότι ως εναλλακτική ημερομηνία συζητείται η Δευτέρα 25 Μαΐου.

Για τις διεθνείς πτήσεις ο κ. Κεφαλογιάννης ανέφερε ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται κατευθυντήριες γραμμές από την Ε.Ε. και θα έχουμε πιο καθαρή εικόνα.
 
Επιβεβαίωσε ότι γίνονται προκαταρκτικές συζητήσεις με την Κύπρο και το Ισραήλ για διακρατικές συμφωνίες, που θα ενεργοποιηθούν ακόμη και από τον Ιούνιο, ώστε οι συμφωνίες αυτές να έχουν ολοκληρωθεί αφενός και αφετέρου να είναι προετοιμασμένα και τα ελληνικά αεροδρόμια, τηρώντας στάση αναμονής, ωστόσο όπως ανέφερε “μήπως και δούμε την θετική έκπληξη από την Ε.Ε. και δεν πάμε σε αυτό το σενάριο”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top