Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός

Δωρεά της εταιρείας Pennie σε νοσοκομεία για την καταπολέμηση του COVID-19

Τατιάνα Ρόκου - 12 Μάιος 2020, 11:13

Παροχή υφασμάτινων μασκών προστασίας δωρεάν στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό τεσσάρων ξεχωριστών νοσοκομειακών μονάδων της χώρας.


Τα Pennie, έχοντας αυξημένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και θέλοντας να στηρίξουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό διαφόρων νοσοκομειακών μονάδων στη χώρα, που εργάζονται ασταμάτητα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού COVID-19, προχώρησαν σε μια πράξη ανιδιοτέλειας και ευσυνειδησίας.

Η παροχή υφασμάτινων μασκών προστασίας δωρεάν στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό τεσσάρων ξεχωριστών νοσοκομειακών μονάδων της χώρας, αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη της εταιρείας στους ανθρώπους που αυτήν την περίοδο μάχονται στην πρώτη γραμμή και μας φροντίζουν.

Η πράξη συμπαράστασης από τα Pennie αφορά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, το Νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”, το Νοσοκομείο Καστοριάς, καθώς και το Νοσοκομείο Παπανικολάου. Προσφέροντας τις μάσκες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τα Pennie προσέφεραν αισιοδοξία και ελπίδα ότι μαζί μπορούμε πάντα να τα καταφέρουμε.

“Σε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε η Pennie, αποδεικνύει ότι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο. Προχωράμε πάντα ενωμένοι και με γνώμονα το κοινό καλό”, αναφέρει η εταιρεία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top