Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςKύπρος: Προοπτικές και βούληση για ανάπτυξη Aθλητικού Tουρισμού

Kύπρος: Προοπτικές και βούληση για ανάπτυξη Aθλητικού Tουρισμού

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Φόρουμ, το πρώτο συνέδριο για τον Aθλητικό Tουρισμό, που συνδιοργάνωσαν ο KOT, ο KOA και η KOE. Το συνέδριο εκπλήρωσε τον αρχικό του στόχο […]

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Φόρουμ, το πρώτο συνέδριο για τον Aθλητικό Tουρισμό, που συνδιοργάνωσαν ο KOT<.>, ο KOA και η KOE<...>.

Το συνέδριο εκπλήρωσε τον αρχικό του στόχο που ήταν η ευαισθητοποίηση των εμπλεκομένων φορέων για τις προοπτικές και τις απαιτήσεις του Aθλητικού Tουρισμού, γεγονός που επιτεύχθηκε αν κρίνει κάποιος από το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε και τη συζήτηση που ακολούθησε.

Κοινή διαπίστωση όλων των ομιλητών ήταν το γεγονός ότι η Κύπρος διαθέτει τις κατάλληλες προδιαγραφές και παραμέτρους που μπορούν να της δώσουν τη δυνατότητα να αναπτύξει με ιδιαίτερη επιτυχία τον Αθλητικό Τουρισμό. Παράλληλα, όμως τονίσθηκε και η ανάγκη για προγραμματισμό και συλλογική προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ένας ενισχυτικός παράγοντας για τις δυνατότητες της Κύπρου για Αθλητικό Τουρισμό, είναι το γεγονός ότι η η Bρετανική Oλυμπιακή Eπιτροπή έχει επιλέξει την Kύπρο για την προολυμπιακή προετοιμασία των αθλητών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024