Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ ανάκτηση της εμπιστοσύνης στα ταξίδια το κλειδί για την αναζωογόνηση της βιομηχανίας
Έρευνα

Η ανάκτηση της εμπιστοσύνης στα ταξίδια το κλειδί για την αναζωογόνηση της βιομηχανίας

Αρχίζουμε να βλέπουμε πιο θετικά σημάδια σε ολόκληρη την ταξιδιωτική βιομηχανία και οι χώρες που αντιπροσωπεύουν το 85% του παγκόσμιου ΑΕΠ έχουν πλέον περάσει την κορύφωση (σε κρούσματα) της πανδημίας, κάτι που από μόνο του αποτελεί πρόδρομο για τη μείωση των περιορισμών στις ταξιδιωτικές απαγορεύσεις.

Η CarTrawler συνέταξε μία έκθεση για να βοηθήσει όσους εργάζονται σε αεροπορικές εταιρείες και στον ταξιδιωτικό κλάδο να επιλύσουν το ζήτημα της εμπιστοσύνης των ταξιδιωτών και πώς αυτή μπορεί να αποκατασταθεί. Αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα καταλύματα, ενοικίαση αυτοκινήτου, μεταφορές αεροδρομίου και εταιρείες αξιοθέατων λαμβάνουν ήδη αποφάσεις για τη διασφάλιση της ασφάλειας των πελατών τους, γεγονός που θα αυξήσει επίσης την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών στην τουριστική βιομηχανία.


Η εμπιστοσύνη αυτή θα οικοδομηθεί σε επίπεδα, και ακολουθούν μερικά από τα παραδείγματα που συμπεριλαμβάνονται στην έκθεση:

  • Η Emirates απαγορεύει μεγάλες χειραποσκευές σε μια προσπάθεια να μειώσει τη συμφόρηση στους διαδρόμους κατά την επιβίβαση / αποβίβαση και να επιταχύνει τη διαδικασία.
  • Η Etihad Airways δοκιμάζει νέα κιόσκια ελέγχου επιβατών για να βοηθήσει στον εντοπισμό ταξιδιωτών που ίσως βρίσκονται στις πρώτες φάσεις της μόλυνσης από COVID-19.
  • Η Hilton παρουσίασε μια καινοτόμα πλατφόρμα σε συνεργασία με τη Lysol και τη διάσημη κλινική Mayo, για να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των πελατών στην ξενοδοχειακή διαμονή.
  • Η Korean Air πραγματοποιεί ελέγχους θερμοκρασίας σε όλους τους επιβάτες που επιβιβάζονται στο αεροδρόμιο Incheon της Σεούλ.
  • Η United ενσωματώνει ηλεκτροστατικό ψεκασμό στις διαδικασίες καθαρισμού σε όλες τις πτήσεις της.
  • Η Xiamen Airlines διαθέτει ζώνη διαχωρισμού ασθενών επιβατών εντός των αεροσκαφών.

“Αρχίζουμε να βλέπουμε πιο θετικά σημάδια σε ολόκληρη την ταξιδιωτική βιομηχανία και οι χώρες που αντιπροσωπεύουν το 85% του παγκόσμιου ΑΕΠ έχουν πλέον περάσει την κορύφωση (σε κρούσματα) της πανδημίας, κάτι που από μόνο του αποτελεί πρόδρομο για τη μείωση των περιορισμών στις ταξιδιωτικές απαγορεύσεις. Στην CarTrawler, η εστίασή μας είναι να συνεργαστούμε με τους αερομεταφορείς και τους ταξιδιωτικούς μας εταίρους για να διασφαλίσουμε την υποστήριξη στις προετοιμασίες τους για την επιστροφή των ταξιδιών – με τους πελάτες τους να βρίσκονται στον πυρήνα αυτών των συμφωνιών”, δήλωσε η Aileen McCormack, Chief Commercial Officer της CarTrawler. “Η ανάκτηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στα ταξίδια είναι το κλειδί για την αναζωογόνηση της βιομηχανίας, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Τα ταξίδια αντιμετωπίζουν σίγουρα τεράστιες δυσκολίες, αλλά η βιομηχανία μας θα το ξεπεράσει. Οι καινοτομίες που βλέπουμε στην έκθεση μας ξεχωρίζουν από άλλους κλάδους, παράλληλα με την ικανότητά μας να αλλάζουμε για να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας“.

Flight Plan 2020 Traveler C…

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024