Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ ‘νέα κανονικότητα’ στην αγορά MICE: Ο όμιλος IEG ανακοινώνει το σχέδιο #SAFEBUSINESS
Εκθέσεις

Η ‘νέα κανονικότητα’ στην αγορά MICE: Ο όμιλος IEG ανακοινώνει το σχέδιο #SAFEBUSINESS

Διοργάνωση και συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις στην Ιταλία με απόλυτη ασφάλεια, απόλυτο σεβασμό των κανόνων και των πρωτοκόλλων υγειονομικής περίθαλψης, προστατεύοντας την υγεία των εταιρειών και των επισκεπτών.

Το #SAFEBUSINESS by IEG είναι το όνομα του προγράμματος που ξεκίνησε η IEG Italian Exhibition Group, ο διοργανωτής εμπορικών εκθεέσεων και συνεδρίων, με κεντρικά γραφεία στο Ρίμινι της Ιταλίας και παρουσία σε Βιτσέντσα, Μιλάνο, Μπρέσια, Ρώμη, Αρέτσο και Νάπολη, καθώς και στην Κίνα, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ντουμπάι μέσω συνδεδεμένων εταιρειών.

Η εισηγμένη στο Ιταλικό Χρηματιστήριο IEG έχει σχεδιάσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα χάρη σε μια ομάδα εργασίας μαζί με τις εταιρείες εξοπλισμού και τροφοδοσίας, τεχνικούς και διεθνείς φορείς. Το #SAFEBUSINESS by IEG επικεντρώνεται σε κάθε φάση της εμπορικής έκθεσης και της εμπειρίας του συνεδρίου.

“Έχουμε εργαστεί σε αυτό το σχέδιο”, λέει ο Corrado Peraboni, διευθύνων σύμβουλος της IEG, “με σκοπό να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη απάντηση στους πελάτες μας και το διεθνές κοινό, το οποίο, τώρα περισσότερο από ποτέ, μας ζητά να μπορεί να βασιστεί στην επανεκκίνηση των εκθέσεων και συνεδρίων. Το κάναμε σύμφωνα με τους κανονισμούς και τα προτόκολλα υγείας κατά του COVID-19 που εκπόνησαν οι φορείς AEFI, FEDERCONGRESSI, UFI και EMECA, τους οποίους και θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεχή παρουσία τους σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα”.

Το πρόγραμμα παρέχει πάνω από 50 κατευθυντήριες γραμμές, βάσει ενός αυστηρού, κανονιστικού και οργανωτικού πρωτοκόλλου. Αυτές περιλαμβάνουν:

  • υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορεία μεταξύ αεροδρομίου, ξενοδοχείων και εκθεσιακών κέντρων, όλα εξοπλισμένα με απολυμαντικό
  • υποχρέωση μάσκας προσώπου στο λεωφορείο και καθορισμένο αριθμό επιβατών
  • συμβάσεις με εταιρείες ποδηλάτων κοινής χρήσης και ηλεκτρικών σκούτερ, σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία και την περιοχή
  • αποκλειστικά on-line αγορά εισιτηρίων και πληρωμές
  • προγραμματισμένες είσοδοι ανάλογα με τη χωρητικότητα του χώρου και εκτεταμένες ώρες λειτουργίας των εμπορικών εκθέσεων
  • σημεία διανομής μασκών προσώπου (με υποχρεωτική χρήση και ειδικά βοηθήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες, όπως διαφανείς μάσκες προσώπου για το προσωπικό της IEG για τη διευκόλυνση των σχέσεων με άτομα με προβλήματα ακοής)
  • πολλαπλές είσοδοι, διάδρομοι ασφαλείας και σηματοδοτηση για κοινωνική απόσταση
  • άυλα εισιτήρια εισόδου
  • έλεγχοι θερμοκρασίας του κοινού με θερμοσαρωτές και απολυμασμένη διαδρομή, γκαρνταρόμπα με αυτόματη τακτοποίηση και ατομικά καλύμματα των ρούχων, μίας χρήσης.

Ολόκληρη η εφοδιαστική αλυσίδα θα οργανωθεί και θα διαχειρίζεται με ασφάλεια, οι ροές των επισκεπτών θα παρακολουθούνται με κεντρική ψηφιακή παρακολούθηση και επιτόπιους ελέγχους από απόσταση (remoting)

Όλοι οι χώροι, οι αίθουσες και οι εγκαταστάσεις των τουαλετών θα απολυμαίνονται συνεχώς και τα φίλτρα κλιματισμού θα απολυμαίνονται.

Ακόμη, θα υπάρχει ψηφιοποιημένο ενημερωτικό υλικό, παραγωγές πολυμέσων και ζωντανή ροή για την υποστήριξη των διαφόρων εκδηλώσεων, των συνεδρίων, καθώς και των ΜΜΕ.

Όσον αφορά στην τροφοδοσία θα γίνονται έλεγχοι θερμοκρασίας για τους εργαζόμενους, θα υπάρχουν γάντια, μάσκες προσώπου, φόρμες μίας χρήσης, εφαρμογές ανέπαφων πληρωμών, μεσημεριανό και κουτιά καφέ σε ατομικές μερίδες, και κωδικοποιημένο σύστημα delivery  στα περίπτερα.

Τέλος, θα θεσπιστεί ένα αυστηρό πρωτόκολλο διαχείρισης κρίσεων, που θα καθορίζει την επιτόπια συμπεριφορά σε περίπτωση ύποπτων περιστατικών. Οι υπάλληλοι της IEG και το προσωπικό των εμπορικών εκθέσεων θα παρακολουθήσουν επίσης εκπαίδευση για την ασφάλειά τους και για να διασφαλίσουν την ασφαλή εκτέλεση των καθηκόντων τους, τη χρήση PPe (Personal Protective Equipment), τον σεβασμό των αυστηρών διαδικασιών για την προσωπική υγιεινή, την απολύμανση και την κοινωνική απόσταση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024