Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

'Chosen by Nature' το τουριστικό μήνυμα της Ελαφονήσου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Μάιος 2020, 10:25

Η νέα στρατηγική του νησιού φιλοδοξεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον όσων έχουν ανάγκη για βιωματικές εμπειρίες.


“Επιλεγμένη από τη φύση” η Ελαφόνησος εκπέμπει αυτό το μήνυμα στην ελληνική αγορά με την προοπτική, όταν τα μέτρα το επιτρέψουν, να ανοίξει τις πύλες της στους λάτρεις της ηρεμίας και της χαλάρωσης. “Chosen by Nature” δηλώνει και προς τους ξένους επισκέπτες που, μετά την “καταιγίδα” της πανδημίας, αναζητούν τη συμβίωση με το φυσικό τοπίο σε έναν τόπο προστατευμένο από το πρόγραμμα NATURA.

“Η νέα στρατηγική του γραφικού νησιού δομημένη στα δεδομένα της σύγχρονης ταξιδιωτικής ζήτησης καταρτίστηκε σε συνεργασία του Δήμου με την εταιρεία συμβούλων MTC Group και φιλοδοξεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον όσων έχουν ανάγκη για βιωματικές εμπειρίες” δηλώνει η δήμαρχος κα Έφη Λιάρου.

Και προσθέτει: “Ετοιμαζόμαστε για μια νέα περίοδο με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά επενδύοντας στην φυσική κληρονομιά, τη γραφικότητα, την ποιότητα των υπηρεσιών και, πάνω από όλα, την ασφάλεια των επισκεπτών μας. Παράλληλα, έχουμε εκπονήσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσέγγισης των αγορών που, εκτός απροόπτου, θα αναπτύξουμε σταδιακά ώστε, πέρα από τα προσεκτικά βήματα που κάνουμε για τη φετινή χρονιά, να διασφαλίσουμε και για τις επόμενες τουριστικές περιόδους το μερίδιο αγοράς που αξίζει για τον τόπο μας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top