Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑύριο, 15 Μαΐου, αναμένονται τα ακριβή πρωτόκολλα για τις εσωτερικές μεταφορές
Μεταφορές

Αύριο, 15 Μαΐου, αναμένονται τα ακριβή πρωτόκολλα για τις εσωτερικές μεταφορές

Ειδικά για τις μετακινήσεις προς τη Λευκάδα, όπου μπορεί κάποιος να φτάσει με αυτοκίνητο, ισχύουν μέχρι νεωτέρας οι απαγορεύσεις, όπως ισχύουν για όλα τα νησιά, πλην της Κρήτης.

Tην Παρασκευή 15 Μαΐου πιθανότατα θα ανακοινωθούν τα ακριβή πρωτόκολλα τα οποία επεξεργάζεται η υγειονομική επιτροπή για τις εσωτερικές μεταφορές, εν όψει και του ανοίγματος των μετακινήσεων για την Ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη στις 18 Μαΐου , δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ 100,3 η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος κα Αριστοτελία Πελώνη.

Τόνισε ότι “την επόμενη εβδομάδα θα μπορέσουμε πιθανότατα να πούμε περισσότερα για το σχέδιο της κυβέρνησης για τον τουρισμό”.

Χαρακτήρισε τεστ για το πως μπορεί να κάνει κάποιος διακοπές εν μέσω πανδημίας, το πως θα λειτουργήσουν οι οργανωμένες παραλίες, που ανοίγουν μεθαύριο, Σάββατο 16 Μαΐου.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι ανακοινώσεις για την απελευθέρωση της μετακίνησης στα νησιά, ανέφερε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης. Ειδικα στις μετακινήσεις προς τη Λευκάδα, όπου μπορεί κάποιος να φτάσει με αυτοκίνητο, ο υπουργός διευκρίνισε ότι πρόκειται για νησιά, οπότε ισχύουν μέχρι νεωτέρας οι απαγορεύσεις, όπως ισχύουν για όλα τα νησιά, πλην της Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκος Χαρδαλιάς, έχει δηλώσει ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι η μετακίνηση στα νησιά να επιτραπεί από τις 25 Μαΐου και έπειτα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024