Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Ο Όμιλος Lufthansa επεκτείνει την περίοδο δωρεάν επανακράτησης εισιτηρίων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Μάιος 2020, 09:28

Πλέον, το ταξίδι μπορεί να επανακρατηθεί δωρεάν για νέα ημερομηνία έως και τον Δεκέμβριο του 2021.


Οι Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines και Air Dolomiti, αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa, θέλοντας να διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τους επιβάτες σχετικά με τη δυνατότητα επανακράτησης, ανακοινώνουν ότι οποιοσδήποτε μπορεί κάνει κράτηση μέσα στις επόμενες εβδομάδες χωρίς καμία ανησυχία.

Πλέον, οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να αλλάξουν την ημερομηνία του ταξιδιού τους, μπορούν να κάνουν μία δωρεάν επανακράτηση για την ίδια διαδρομή και κατηγορία εισιτηρίου.

Το ταξίδι μπορεί να αναβληθεί μέχρι και το δεύτερο μισό του 2021, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να ξενοιάσουν μέχρι τις επόμενες καλοκαιρινές διακοπές ή την επόμενη μεγάλη εκδήλωση την προσεχή χρονιά. Το νέο ταξίδι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Η νέα αυτή πολιτική ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2020 και με επιβεβαιωμένη ημερομηνία ταξιδιού μέχρι και τις 30 Απριλίου 2021. Η επανακράτηση πρέπει να γίνει πριν την αρχική ημερομηνία του ταξιδιού.

Μέχρι πρότινος, στις όποιες επανακρατήσεις γινόταν, το ταξίδι έπρεπε να ξεκινήσει μέχρι τις 30 Απριλίου 2021. Τώρα, η περίοδος αυτή έχει επεκταθεί, με τις αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa να ανταποκρίνονται στην επιθυμία πολλών πελατών για ακόμη περισσότερη ευελιξία στον σχεδιασμό του ταξιδιού λόγω των τρεχουσών πρωτοφανών συνθηκών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top