Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Διαδραστική πλατφόρμα της Sojern με ταξιδιωτικές πληροφορίες για τον COVID-19 σε πραγματικό χρόνο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Μάιος 2020, 13:40

Η πλατφόρμα, που ενημερώνεται καθημερινά στις 22.30 (UTC) παρέχει λεμπτομέρειες σε επίπεδο αγοράς σχετικά με τις μελλοντικές τάσεις αναζήτησης και κρατήσεων που έχουν καταγραφεί πριν από την περίοδο του COVID-19, δίνοντας εικόνα του χρόνου ανάκαμψης σε συγκεκριμένους προορισμούς.


Από τις 14 Μαΐου η Sojern παρέχει στο κοινό “δωρεάν και απεριόριστη πρόσβαση” σε μια νέα διαδραστική πλατφόρμα που παρέχει ταξιδιωτικές πληροφορίες για τον COVID-19 σε πραγματικό χρόνο, για να βοηθήσει ξενοδοχεία και τουριστικούς οργανισμούς να κατανοήσουν τη συμπεριφορά των ταξιδιών και να προετοιμαστούν για την ανάκαμψη.

Οι πληροφορίες συγκεντρώνονται από την ανάλυση δεδομένων ταξιδιωτικών προθέσεων από  τις αεροπορικές εταιρείες, τα ξενοδοχεία, αλλά και όλους τους υπολοίπους Data Partners σε όλο τον κόσμο.

Η πλατφόρμα, που ενημερώνεται καθημερινά στις 22.30 (UTC) παρέχει λεμπτομέρειες σε επίπεδο αγοράς σχετικά με τις μελλοντικές τάσεις αναζήτησης και κρατήσεων που έχουν καταγραφεί πριν από την περίοδο του COVID-19, δίνοντας εικόνα του χρόνου ανάκαμψης σε συγκεκριμένους προορισμούς.

Προηγουμένως, τη δυνατότητα της συγκεκριμένης υπηρεσίας είχαν μόνο οι πελάτες και οι συνεργάτες της Sojern, όμως η απόφαση δημοσιοποίησης της πλατφόρμας, όπως εξήγησε η Sojern, οφείλεται στη δημοτικότητα που δημιουργήθηκε από το σύνολο των ταξιδιωτικών δεδομένων, καθώς οι άνθρωποι συνεχίζουν να υλοποιούν ταξιδιωτικές αναζητήσεις σε πραγματικό χρόνο, ώστε να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν καλύτερα τον αντίκτυπο που έχει ο COVID-19 στην παγκόσμια οικονομία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top