Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔιαδραστική πλατφόρμα της Sojern με ταξιδιωτικές πληροφορίες για τον COVID-19 σε πραγματικό χρόνο
Τεχνολογία

Διαδραστική πλατφόρμα της Sojern με ταξιδιωτικές πληροφορίες για τον COVID-19 σε πραγματικό χρόνο

Η πλατφόρμα, που ενημερώνεται καθημερινά στις 22.30 (UTC) παρέχει λεμπτομέρειες σε επίπεδο αγοράς σχετικά με τις μελλοντικές τάσεις αναζήτησης και κρατήσεων που έχουν καταγραφεί πριν από την περίοδο του COVID-19, δίνοντας εικόνα του χρόνου ανάκαμψης σε συγκεκριμένους προορισμούς.

Από τις 14 Μαΐου η Sojern παρέχει στο κοινό “δωρεάν και απεριόριστη πρόσβαση” σε μια νέα διαδραστική πλατφόρμα που παρέχει ταξιδιωτικές πληροφορίες για τον COVID-19 σε πραγματικό χρόνο, για να βοηθήσει ξενοδοχεία και τουριστικούς οργανισμούς να κατανοήσουν τη συμπεριφορά των ταξιδιών και να προετοιμαστούν για την ανάκαμψη.

Οι πληροφορίες συγκεντρώνονται από την ανάλυση δεδομένων ταξιδιωτικών προθέσεων από  τις αεροπορικές εταιρείες, τα ξενοδοχεία, αλλά και όλους τους υπολοίπους Data Partners σε όλο τον κόσμο.

Η πλατφόρμα, που ενημερώνεται καθημερινά στις 22.30 (UTC) παρέχει λεμπτομέρειες σε επίπεδο αγοράς σχετικά με τις μελλοντικές τάσεις αναζήτησης και κρατήσεων που έχουν καταγραφεί πριν από την περίοδο του COVID-19, δίνοντας εικόνα του χρόνου ανάκαμψης σε συγκεκριμένους προορισμούς.

Προηγουμένως, τη δυνατότητα της συγκεκριμένης υπηρεσίας είχαν μόνο οι πελάτες και οι συνεργάτες της Sojern, όμως η απόφαση δημοσιοποίησης της πλατφόρμας, όπως εξήγησε η Sojern, οφείλεται στη δημοτικότητα που δημιουργήθηκε από το σύνολο των ταξιδιωτικών δεδομένων, καθώς οι άνθρωποι συνεχίζουν να υλοποιούν ταξιδιωτικές αναζητήσεις σε πραγματικό χρόνο, ώστε να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν καλύτερα τον αντίκτυπο που έχει ο COVID-19 στην παγκόσμια οικονομία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024