Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςTransavia: “Η Θεσσαλονίκη πιο κοντά στον κόσμο”

Transavia: “Η Θεσσαλονίκη πιο κοντά στον κόσμο”

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεξίωση της ολλανδικής Transavia Airlines, του δικτύου ΚLM, με τίτλο “Η Θεσσαλονίκη πιο κοντά στον κόσμο”. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο γνωστό lounge-bar-restaurant “Living Room” στο […]

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεξίωση της ολλανδικής Transavia<.> Airlines, του δικτύου ΚLM, με τίτλο<...> "Η Θεσσαλονίκη πιο κοντά στον κόσμο". Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο γνωστό lounge-bar-restaurant "Living Room" στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την περασμένη εβδομάδα. Αφορμή για τη δεξίωση ήταν η συμπλήρωση ενός χρόνου πτήσεων της KLM-Transavia από τη Θεσσαλονίκη που ξεκίνησε στα τέλη Μαρτίου 2001.

Περισσότεροι από 280 τουριστικοί πράκτορες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα τίμησαν με την παρουσία τους την ολλανδική εταιρία. Στη δεξίωση παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Transavia κ. P. Fleers, ο γενικός διευθυντής Ελλάδας της KLM κ. Π. Βασιλάτος και ο διευθυντής Θεσσαλονίκης της KLM κ. Β. Λούτας.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης ανακοινώθηκε η αύξηση των πτήσεων, από 7 σε 10 την εβδομάδα της Transavia Airlines από τη Θεσσαλονίκη προς το Άμστερνταμ και από εκεί σε όλο τον κόσμο. Αυτό ήρθε σαν φυσική συνέχεια μετά την επιτυχή πορεία που σημείωσε η ολλανδική Transavia το χρόνο που πέρασε.

Η KLM-Transavia παρέχει το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών ενώνοντας την πρωτεύουσα της Μακεδονίας με περισσότερους από 500 προορισμούς στις πέντε ηπείρους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024