Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η γερμανική Condor πετά σε 14 ελληνικούς προορισμούς φέτος το καλοκαίρι

Τατιάνα Ρόκου - 20 Μάιος 2020, 16:53

Η αεροπορική εταιρεία θα φτάνει σε 14 προορισμούς: Βόλο, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Καβάλα, Κέρκυρα, Κω, Κρήτη, Μύκονο, Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο και Ζάκυνθο. Η εταιρεία ξεκινά με πάνω από τα 2/3 των προορισμών που είχαν αρχικά προγραμματιστεί και εξετάζονται συνεχώς και άλλοι προορισμοί και συχνότητες.


Η Condor επανεκκινεί το θερινό πρόγραμμα πτήσεων για την έναρξη της φετινής καλοκαιρινής περιόδου, από τις 25 Ιουνίου και μετά, από οκτώ αεροδρόμια στη Γερμανία σε αρχικά 29 προορισμούς διακοπών, με 300 συνολικά συνδέσεις.

Η δημοφιλέστερη αεροπορική εταιρεία αναψυχής της Γερμανίας θα πραγματοποιεί πτήσεις από Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Μόναχο, Αμβούργο, Αννόβερο , Στουτγκάρδη, Λειψία / Χάλλε και Βερολίνο-Σόνεφελντ προς Ισπανία (Κανάρια Νησιά, Βαλεαρίδες Νήσους, Ανδαλουσία), Ελλάδα, Κροατία, Σαρδηνία, Ιταλία, Κύπρο, Τουρκία και προς ττο νησί Sylt της Βόρειας Θάλασσας, από τα τέλη Ιουνίου.

Όσον αφορά στην Ελλάδα, η αεροπορική εταιρεία θα φτάνει σε 14 προορισμούς: Καλαμάτα, Καβάλα, Κέρκυρα, Κω, Κρήτη, Μύκονο, Πρέβεζα, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Ζάκυνθο. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται έως τα τέλη Οκτωβρίου. Κάθε νέα κράτηση που θα πραγματοποιηθεί έως τις 31 Μαιου του 2020 μπορεί να αλλάξει δωρεάν.

Ο Ralf Teckentrup, διευθύνων σύμβουλος της Condor, σημείωσε: “Δεν μπορείτε να πάτε διακοπές μέσω τηλεδιάσκεψης - αλλά εδώ σχεδόν 65 χρόνια, μπορείτε με την Condor. Δεν μπορούμε να περιμένουμε για να απογειωθούμε ξανά, με παραθεριστές να κατευθύνονται προς τον ήλιο από τα τέλη Ιουνίου! Είναι σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε στους επιβάτες μας και στους συνεργάτες μας ταξιδιωτικούς πράκτορες ένα ευρύ φάσμα προορισμών διακοπών και από τα οκτώ αεροδρόμια αναχώρησης και, συνεπώς, κάλυψη από τη Γερμανία σε εθνικό επίπεδο. Για αυτόν τον λόγο, αρχίζουμε αρχικά με περισσότερα από τα 2/3 των προορισμών που είχαν αρχικά προγραμματιστεί και εξετάζουμε συνεχώς και άλλους προορισμούς και συχνότητες. Το θερινό μας χρονοδιάγραμμα για το 2020 προσφέρει στους πελάτες και τους συνεργάτες μας ακριβώς το υψηλό επίπεδο ασφάλειας στον προγραμματισμό τους που επιθυμούν: Οι πτήσεις μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα λειτουργούν όπως έχει προγραμματιστεί”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top