Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ easyJet ξαναρχίζει τις πτήσεις στις 15 Ιουνίου
Αεροπορικές εταιρείες

Η easyJet ξαναρχίζει τις πτήσεις στις 15 Ιουνίου

Η εταιρεία ξεκινά με εσωτερικές πτήσεις σε Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία και θα ακολουθήσουν περαιτέρω δρομολόγια τις επόμενες εβδομάδες καισ την υπόλοιπη Ευρώπη.

Η easyJet πρόκειται να ξαναρχίσει τις πτήσεις στις 15 Ιουνίου με έναν “μικρό και προσεκτικά προγραμματισμένο” αριθμό δρομολογίων, κυρίως σε εσωτερικές διαδρομές στο Ηνωμένο Βασίλειο (London Gatwick, Bristol, Birmingham, Liverpool, Newcastle, Edinburgh, Glasgow, Inverness, Belfast και Isle of Man), τη Γαλλία (Nice, Paris Charles de Gaulle, Toulouse, Bordeaux, Nantes, Lyon και Lille, την Ελβετία (Γενεύη), Πορτογαλία (Λισαβόνα και Πόρτο) και Ισπανία (Βαρκελώνη).

Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι θα ανακοινωθούν περαιτέρω δρομολόγια τις επόμενες εβδομάδες, καθώς η ζήτηση των πελατών αυξάνεται και τα μέτρα του lockdown σε όλη την Ευρώπη χαλαρώνουν.

“Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τον προγραμματισμό του χρονοδιαγράμματός μας και τις προσδοκίες χωρητικότητας για το υπόλοιπο του 2020, το οποίο θα επιβεβαιωθεί σε εύθετο χρόνο, ενώ θα συνεχίσουμε επίσης την εστίασή μας στην ελαχιστοποίηση της δαπάνης μετρητών”, αναφέρει σε δήλωσή της η εταιρεία προς τους επενδυτές.

Στην ίδια ανακοίνωση περιγράφει τα μέτρα για την προστασία της ασφάλειας του πληρώματος και των επιβατών. Οι πελάτες, το πλήρωμα καμπίνας και το πλήρωμα εδάφους θα πρέπει να φορούν μάσκες, θα υπάρχει βελτιωμένος καθαρισμός και απολύμανση των αεροσκαφών, ενώ θα είναι διαθέσιμα επί του αεροσκάφους απολυμαντικά μαντηλάκια και απολυμαντικά χειρός. Δε θα διατίθεται υπηρεσία φαγητού κατά την πτήση.

Τα μέτρα έχουν εφαρμοστεί σε συνεννόηση με τις αεροπορικές αρχές ICAO και EASA και σύμφωνα με κυβερνητικές και ιατρικές οδηγίες.

“Θα συνεχίσουμε επίσης να προωθούμε την εφαρμογή της easyJet για κινητά, η οποία παρακάμπτει τις χαρτινες κάρτες επιβίβασης και συνεργαζόμαστε στενά με τα συνεργαζόμενα αεροδρόμια για να διασφαλίσουμε την εφαρμογή όλων των μέτρων που προτείνουν οι τοπικές και ευρωπαϊκές αρχές”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Johan Lundgren πρόσθεσε: “Αυτά τα μέτρα θα παραμείνουν σε ισχύ για όσο διάστημα απαιτείται, για να διασφαλιστεί ότι οι πελάτες και το πλήρωμα μπορούν να πετάξουν με ασφάλεια, καθώς ο κόσμος συνεχίζει να ανακάμπτει από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση σε ολόκληρη την Ευρώπη, έτσι ώστε όταν αρθούν περισσότεροι περιορισμοί, το χρονοδιάγραμμά μας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου, ώστε να ανταποκρίνεται στη ζήτηση, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι λειτουργούμε αποτελεσματικά και σε διαδρομές που θέλουν οι πελάτες μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024