Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΔιεθνές βαρόμετρο για τις επιπτώσεις του COVID-19 στα εστιατόρια με Aστέρια Michelin
Εστίαση

Διεθνές βαρόμετρο για τις επιπτώσεις του COVID-19 στα εστιατόρια με Aστέρια Michelin

Ο Οδηγός Michelin δημιουργεί ένα βαρόμετρο για να παρακολουθεί την επιστροφή των εστιατορίων με Αστέρια Michelin σε όλον τον κόσμο.

Ο Οδηγός Michelin ανέπτυξε ένα διεθνές βαρόμετρο για να διευκολύνει την ανάλυση των επιπτώσεων από την κρίση του COVID-19 στα εστιατόρια με Aστέρια Michelin που περιλαμβάνονται στις επιλογές του.

Κάθε εβδομάδα, το βαρόμετρο θα καταγράφει τον αριθμό των εστιατορίων με Αστέρια Michelin που επαναλειτουργούν, και στους 32 προορισμούς που καλύπτει ο Οδηγός. Προκειμένου να συμπεριληφθούν στο Βαρόμετρο, τα εστιατόρια πρέπει να λειτουργούν τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στις υπηρεσίες εστίασης και γενικότερα στον τομέα του τουρισμού μια παγκόσμια επισκόπηση, σε πραγματικό χρόνο, του ρυθμού με τον οποίο εξελίσσεται η επανέναρξη των εστιατορίων με Αστέρια Michelin σε όλο τον κόσμο.

Με την ισχυρή διεθνή παρουσία του, ο Οδηγός Michelin βασίζεται στους εξειδικευμένους ανθρώπους του που θα προσφέρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να ενημερώνεται το Βαρόμετρο. Οι επιθεωρητές του Οδηγού θα αξιοποιούν τις γνώσεις τους για τις κατά τόπους γαστρονομικές σκηνές για τη συλλογή πληροφοριών. Ανάλογα με την υγειονομική κατάσταση που επικρατεί σε κάθε χώρα, τα δεδομένα για τα εστιατόρια θα συλλέγονται δια ζώσης, τηλεφωνικά ή μέσω ψηφιακής έρευνας.

“Δημιουργώντας το Βαρόμετρο, θέλουμε να καταγράψουμε τον παλμό της παγκόσμιας γαστρονομίας, με σκοπό να ενημερώσουμε το κοινό για το οικοσύστημά μας. Μόλις το 21% από τα 3.000 εστιατόρια με Αστέρια Michelin σε όλο τον κόσμο λειτουργεί προς το παρόν. Ελπίζουμε ότι αυτά τα στοιχεία θα αναδείξουν έναν τομέα που ανθίζει οικονομικά πολύ πιο πέρα από τις πόρτες των εστιατορίων”, σχολίασε ο Gwendal Poullennec, International Director των Οδηγών Michelin.

Με σκοπό να υποστηρίξει ενεργά τον κόσμο της γαστρονομίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Οδηγός Michelin θα δημοσιεύει αυτά τα αποτελέσματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση guide.michelin.com.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024