Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Καμπάνια για ανάκαμψη κρατήσεων για το καλοκαίρι από την Oceanos Hotels Group Greece

Τατιάνα Ρόκου - 22 Μάιος 2020, 12:49

Η καμπάνια θα έχει βασικά χαρακτηριστικά το ανανεωμένο δημιουργικό με έντονο ελληνικό στοιχεί και την ασφάλεια της Ελλάδας ως προορισμό.


Η Oceanos Hotels Group Greece, εταιρεία Hotel & Sales Management με χαρτοφυλάκιο σε Αθήνα, Κρήτη, Σαντορίνη, Μύκονο, Πάτμο, Κέα, Ζάκυνθο και Κέρκυρα, παρουσιάζει νέα καμπάνια για στοχευμένες αγορές σε ίντερνετ και social media. Η καμπάνια θα τρέχει άμεσα και για όλο το καλοκαίρι, με βασικά χαρακτηριστικά το ανανεωμένο δημιουργικό με έντονο ελληνικό στοιχείο, την ασφάλεια της Ελλάδας ως προορισμό και με βασικό άξονα το μότο της εταιρείας για το καλοκαίρι 2020: “Greece: Summer in Safety”.

Όπως δήλωσε ο CEO της εταιρείας κ. Πέτρος Σταματογιαννάκης, “όλοι οι παράγοντες και στέλεχη του τουρισμού σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, μια οικονομική κρίση κολοσσιαίων διαστάσεων. Στην Ελλάδα πετύχαμε την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης με ένα επιτυχημένο Crisis Management από την ελληνική κυβέρνηση που λειτούργησε με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα. Αυτό αποτελεί για την χώρα μας τεράστια επιτυχία που ήδη αναγνωρίζεται από την διεθνή κοινότητα και καλούμαστε τώρα να το κεφαλαιοποιήσουμε προς όφελος της επανεκίννησης της οικονομίας μας. Τούτο αποτελεί το βασικό μας όπλο για τον ελληνικό τουρισμό της τρέχουσας χρονιάς. Και η τρέχουσα χρονιά σε επίπεδο κρατήσεων θα εξαρτηθεί από τις κρατήσεις Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και τα last minute. Σε καμμία περίπτωση δε συζητάμε για επίπεδα περυσινά.

Στην παρούσα φάση οι δύο βασικές προυποθέσεις για τον τουρισμό είναι α) Η ορθή τήρηση των Πρωτόκολλων Ασφαλείας τόσο των διακρατικών όσο και των εταιρικών σε όλο το εύρος διανομής και εξυπηρέτησης της τουριστικής υπηρεσίας και β) Η άμεση οικονομική στήριξη από την ελληνική κυβέρνηση, όλων των επιχειρήσεων του τουρισμού καθώς και η παροχή cashflow χωρίς καθυστερήσεις, για να μπορέσουν οι μακροοικονομίες σε όλους τους προορισμούς να λειτουργήσουν, στηρίζοντας εργαζόμενους και εξαρτώμενους κλάδους από τον τουρισμό. Αυτή είναι η επόμενη αποστολή που θα κρίνει την επιτυχημένη αξιοποίηση της ασφαλούς θέσης της χώρας μας. Διαφορετικά χωρίς την επιτυχημένη επανεκκίνηση του τουρισμού, η ελληνική οικονομία θα καταρεύσει”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top