Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Air France αυξάνει σταδιακά το πρόγραμμα πτήσεών της
Αεροπορικές εταιρείες

Η Air France αυξάνει σταδιακά το πρόγραμμα πτήσεών της

Η Air France θα εξυπηρετεί επί του παρόντος 43 προορισμούς.

Από την έναρξη της κρίσης του COVID-19, η Air France προσαρμόζει το δίκτυό της και το πρόγραμμα πτήσεων σε πραγματικό χρόνο, ακολουθώντας τους περιορισμούς αλλά και την ζήτηση. Από τα τέλη Μαρτίου και προς το παρόν η εταιρεία εκτελεί μεταξύ 3% και 5% του συνήθους προγραμματισμού της, με έμφαση στην διατήρηση των πτήσεων εντός της χώρας και στη σύνδεση με βασικούς προορισμούς στην Ευρώπη και παγκοσμίως, τόσο για την μεταφορά επιβατών όσο και για εμπορεύματα. Με δεδομένο αυτόν τον αριθμό διαθέσιμων θέσεων, η Air France θα εξυπηρετεί επί του παρόντος 43 προορισμούς.

Από τώρα και έως τα τέλη Ιουνίου και με την επιφύλαξη της άρσης των ταξιδιωτικών περιορισμών, η Air France σκοπεύει να συνεχίσει σταδιακά τις πτήσεις της, με σταδιακή αύξηση της συχνότητας και των προορισμών, ειδικά εντός Γαλλίας, προς και από τα γαλλικά υπερπόντια διαμερίσματα και την Ευρώπη.
   
Το πρόγραμμα αυτό θα ισοδυναμεί με το 15% του αριθμού διαθέσιμων θέσεων που προσφέρεται κανονικά αυτήν την εποχή του χρόνου και θα εκτελείται από 75 αεροσκάφη του στόλου της Air France, ο οποίος αποτελείται από 224 συνολικά αεροσκάφη.  

Για να εξυπηρετηθούν οι πελάτες της εταιρείας, καθώς η ζήτηση αυξάνεται, η Air France προσαρμόζει τακτικά το πρόγραμμα πτήσεων της και ενημερώνει καθημερινά όλα τα κανάλια διανομής. Από τις 18 Μαΐου το πρόγραμμα είναι ενημερωμένο μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Πρόγραμμα πτήσεων έως 30 Ιουνίου από/προς Charles de Gaulle

Γαλλία

Ajaccio, Bastia, Biarritz, Bordeaux, Brest, Calvi, Clermont-Ferrand, Figari, Marseille, Montpellier, Nice, Pau, Perpignan, Toulon, Toulouse

Γαλλικά υπερπόντια διαμερίσματα

Cayenne, Fort-de-France, Pointe-à-Pitre, Saint-Denis de La Réunion, Saint-Martin (μόνο cargo)

Ευρώπη

Amsterdam, Athens, Barcelona, Bari, Bergen, Berlin, Birmingham, Bologna, Bucharest, Budapest, Copenhagen, Dublin, Düsseldorf, Edinburgh, Florence, Frankfurt, Geneva, Hamburg, Hanover, Heraklion, Ibiza, Lisbon, Ljubljana, London, Madrid, Manchester, Milan, Munich, Naples, Newcastle, Oslo, Palma de Mallorca, Porto, Prague, Rome, Stockholm, Warsaw, Venice, Vienna, Yerevan, Zurich

Μέση Ανατολή

Bangalore, Beirut, Bombay, Delhi, Dubai, Cairo

Αφρική

Abidjan (μόνο cargo), Bamako (μόνο cargo), Cotonou, Douala, Yaoundé

+ Conakry & Nouakchott, μόνο προς Παρίσι CDG.

+ άλλοι προορισμοί που αναμένονται να λάβουν τις απαραίτητες κυβερνητικές εγκρίσεις.

Βόρεια Αμερική

Atlanta, Boston (μόνο cargo), Chicago, New York, Los Angeles, Mexico City, Montreal

Νότια Αμερική

Panama City (μόνο cargo), Rio de Janeiro, Sao Paulo

Ασία

Bangkok (μόνο cargo), Ho Chi Minh City (μόνο cargo), Hong Kong, Osaka, Seoul, Shanghai (μόνο cargo), Singapore, Tokyo

Πρόγραμμα έως 30 Ιουνίου 2020 προς/από Lyon-Saint Exupéry

Γαλλία

Biarritz, Bordeaux, Brest, Caen, Lille, Nantes, Nice, Pau, Rennes, Strasbourg, Toulouse

Το πρόγραμμα αυτό ενδέχεται να αλλάξει και εξακολουθεί να υπόκειται στη απόκτηση των απαραίτητων κυβερνητικών εγκρίσεων.

Λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα πτήσεων για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2020 θα δημοσιευθούν στις αρχές Ιουνίου 2020
Στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα πτήσεων ενδέχεται να υπάρξουν ακυρώσεις για πτήσεις που δεν θα εκτελούνται. Τα μέτρα που είναι υπό συζήτηση βρίσκονται στο airfrance.gr ενώ οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να αναπροσαρμόσουν το ταξίδι τους ή να το ακυρώσουν χωρίς επιπλέον κόστος.

Πριν το ταξίδι, η Air France ενθαρρύνει τους πελάτες της να επικοινωνούν με τις αρμόδιες αρχές για πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες εισόδου και διαμονής στις χώρες προορισμού και διέλευσης, καθώς αυτές ενδέχεται να έχουν τροποποιηθεί λόγω του COVID-19.

Η Air France υπενθυμίζει ότι η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλες τις πτήσεις της και ότι σε όλες τις πτήσεις αναχώρησης θα πραγματοποιούνται έλεγχοι θερμομέτρησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024