Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Lufthansa ξαναρχίζει πτήσεις προς Κρήτη και Ρόδο από τα μέσα Ιουνίου
Αεροπορικές εταιρείες

Η Lufthansa ξαναρχίζει πτήσεις προς Κρήτη και Ρόδο από τα μέσα Ιουνίου

Η Lufthansa ανακοίνωσε σήμερα οτι θα ξαναρχίσει πτήσεις προς 20 τουριστικούς προορισμούς, στους οποίους περιλαμβάνονται η Κρήτη και η Ρόδος, από τα μέσα Ιουνίου.

Προς 20 τουριστικούς προορισμούς πετά και πάλι η Lufthansa, στους οποίους περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η Κρήτη, η Ρόδος, η Μαγιόρκα, το Φάρο της Πορτογαλίας, η Βενετία, η Ίμπιζα και η Μάλαγα. Οι πτήσεις θα αναχωρούν από τη Φραγκφούρτη. Προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν και περισσότεροι προορισμοί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle, η επέκταση των δρομολογίων της εταιρείας γίνεται δύο εβδομάδες αφότου η Lufthansa αποκάλυψε τα σχέδιά της να επαναλάβει τις πτήσεις προς διεθνείς προορισμούς, όπως στο Λος Άντζελες, το Τορόντο και το Μουμπάι από τον Ιούνιο, καθώς ξαναρχίζει τη δραστηριότητά της η οποία είχε σχεδόν διακοπεί λόγω της πανδημίας.

Η θυγατρική του Ομίλου Lufthansa, Brussels Airlines, ξεκινά και αυτή με περιορισμένο στο 30% το ευρωπαϊκό και στο 40% το υπόλοιπο πτητικό της από τις 15 Ιουνίου, με πτήσεις και προς την Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, από τις 15 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου η εταιρεία θα φθάσει σταδιακά να εξυπηρετεί 59 προορισμούς σε 33 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και των ΗΠΑ.

Όπως επισημαίνεται, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί προκειμένου να εξυπηρετήσει κατ’αρχάς κυρίως την ζήτηση για προορισμούς διακοπών, με βάση τους νέους κανόνες, αλλά και τα ισχύοντα σε κάθε χώρα. Στόχος είναι μέχρι τον Αύγουστο η εταιρεία να πραγματοποιεί 240 πτήσεις την εβδομάδα.

Στην Ευρώπη, θα εξυπηρετούνται 45 προορισμοί σε 20 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Γαλλία και η Δανία», αλλά και κάποιοι επαγγελματικοί προορισμοί με μεγάλη ζήτηση, όπως το Βερολίνο, η Γενεύη και το Λονδίνο. Στόχος της εταιρείας είναι η αποκατάσταση του 50% του συνολικού πτητικού της προγράμματος έως το τέλος του έτους, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Dieter Vranckx.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024