Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕνημερωτικά βίντεο από KLM και Air France για τα μέτρα προστασίας και προσωπικού
Αεροπορικές εταιρείες

Ενημερωτικά βίντεο από KLM και Air France για τα μέτρα προστασίας και προσωπικού

Η εταιρεία ελέγχει τη θερμοκρασία των επιβατών πριν την επιβίβαση, με το δικαίωμα να αποκλείσει όποιον έχει αρκετά υψηλή να εισέλθει στο αεροσκάφος.

Οι αεροπορικές εταιρείες Air France και KLM δημιούργησαν ενημερωτικά βίντεο, στα οποία εξηγούν τα μέτρα που έχουν λάβει για την προστασία των επιβατών και τoυ προσωπικού τους, τόσο επί των αεροσκαφών όσο και στα αεροδρόμια, για τις πτήσεις που ξεκινούν άμεσα.

Η εταιρεία ελεγχει τη θερμοκρασία των επιβατών με το δικαίωμα να αποκλείσει από την επιβίβαση όποιον έχει αρκετά υψηλή. Οι επιβάτες, το πλήρωμα και το προσωπικό που έρχεται σε επαφή με το κοινό πρέπει να φορούν μάσκα. Ακόμη, η εταιρεία έχει δηλώσει ότι θα προσπαθεί να κρατά σε αποστάσεις τους επιβάτες, όσο αυτό είναι δυνατό.

Ακόμη, απολυμαίνει σχολαστικά τα αεροσκάφη, με απολυμαντικά προϊόντα εναντίον μικροβίων και ιών, διάρκειας δράσης έως 10 ημερών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024