Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Η TUI επιστρέφει στην Ισπανία

Τατιάνα Ρόκου - 26 Μάιος 2020, 13:41

Ο Τ.Ο. ετοιμάζεται εντατικά για εβδομάδες, έχει αναπτύξει υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής για την TUI και τους συνεργάτες του και εκπαιδεύει ήδη το προσωπικό στα ξενοδοχεία.


Η TUI σχεδιάζει την επιστροφή των πακέτων διακοπών για τη Μαγιόρκα, την ηπειρωτική Ισπανία και τις Καναρίους Νήσους, από τη στιγμή που ο Ισπανός πρωθυπουργός Pedro Sanchez ανακοίνωσε ότι η χώρα τερματίζει την καραντίνα για τους τουρίστες από την 1η Ιουλίου.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα εγγυηθεί ότι οι τουρίστες θα μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια στην Ισπανία από εκείνη την ημερομηνία. “Ανακοινώνω ότι από τον Ιούλιο, η Ισπανία θα ανοίξει εκ νέου για τον εισερχόμενο τουρισμό σε συνθήκες ασφάλειας. Οι ξένοι τουρίστες μπορούν επίσης να αρχίσουν να προγραμματίζουν τις διακοπές τους στη χώρα μας. Η Ισπανία χρειάζεται τουρισμό και ο τουρισμός χρειάζεται ασφάλεια τόσο στη χώρα προέλευσης όσο και στον προορισμό. Θα εγγυηθούμε ότι οι τουρίστες δεν θα διατρέχουν κανέναν κίνδυνο, ούτε θα φέρουν μαζί τους κανέναν κίνδυνο στη χώρα μας”.

Ο Sanchez είπε ακόμη ότι οι κεντρικές και περιφερειακές κυβερνήσεις της χώρας σχεδιάζουν και συντονίζουν την επιστροφή στον τουρισμό εδώ και εβδομάδες. “Στέλνουμε σε όλους ένα μήνυμα σήμερα: Η Ισπανία θα σας περιμένει από τον Ιούλιο”, πρόσθεσε.

Ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Fritz Joussen χαιρέτισε την ανακοίνωση της ισπανικής κυβέρνησης, λέγοντας: “Τώρα μπορούμε να σχεδιάσουμε διακοπές στη Μαγιόρκα, την ηπειρωτική Ισπανία και τα Κανάρια Νησιά και να κάνουμε προσφορές στους πελάτες μας. Εκατομμύρια παραθεριστές είναι βέβαιοι οι καλοκαιρινές διακοπές στην Ισπανία είναι δυνατές κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών. Αυτό είναι ένα καλό μήνυμα για πολλές οικογένειες, αλλά και για την TUI ως Τ.Ο. και τα ταξιδιωτικά γραφεία, που συμβουλεύουν τους πελάτες τους για τις αποφάσεις τους όσον αφορά στις διακοπές. Μετά την Ελλάδα, την Κύπρο, την Κροατία και τη Βουλγαρία, και η Ισπανία ανακοινώνει με σαφήνεια την έναρξη της περιόδου των διακοπών.

Ετοιμαζόμαστε εντατικά για εβδομάδες, έχουμε αναπτύξει υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής για την TUI και τους συνεργάτες μας και εκπαιδεύουμε ήδη το προσωπικό στα ξενοδοχεία. Στην εποχή του κορονοϊού, θέλουμε να κάνουμε τις διακοπές όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικές και όσο το δυνατόν πιο υπεύθυνες, κατά τη διάρκεια της πτήσης, στο ξενοδοχείο και στον προορισμό των διακοπών”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top