Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Vistara ξεκινά τις πτήσεις εντός Ινδίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Μάιος 2020, 16:00

Το προσωπικό της εταιρείας θα φορά διαρκώς ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (PPE), ενώ το πλήρωμα καμπίνας θα φορά ιατρικές μάσκες, ασπίδες προσώπου και φόρμες προστασίας.


Η Vistara, κοινοπραξία του Ομίλου Tata και της Singapore Airlines, ξεκίνησε τις πτήσεις εντός Ινδίας, μετά από εντολή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη της Ινδικής Κυβέρνησης. Για τις επόμενες εβδομάδες, η Vistara θα εξυπηρετεί ένα περιορισμένο δίκτυο προορισμών, συνδέοντας 24 πόλεις της Ινδίας. Στη συνέχεια, θα εξυπηρετεί σταδιακά ολοένα και περισσότερους προορισμούς πάντα με την επιφύλαξη των κανονιστικών εγκρίσεων από τους φορείς της χώρας.

Η Vistara θα ακολουθήσει αυστηρά όλες τις νέες οδηγίες που εκδίδονται από τις αρχές για όλα τα σημεία επαφής, προκειμένου να διαφυλάξει την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού της.

Η υγεία και υγιεινή στο εσωτερικό της καμπίνας διασφαλίζονται σε όλα τα αεροσκάφη της Vistara που κατασκευάζονται από την Airbus και την Boeing και διαθέτουν πολλαπλά συστήματα ροής αέρα και φιλτραρίσματος υψηλής απόδοσης που ανανεώνουν συνεχώς τον αέρα της καμπίνας. Τα ισχυρά φίλτρα HEPA εγκλωβίζουν το 99,9% των σωματιδίων, όπως ιούς (συμπεριλαμβανομένων των κορονοϊών), βακτήρια και μύκητες και καθαρίζουν τον αέρα στην καμπίνα κάθε 2-3 λεπτά, καθιστώντας έτσι την πτήση έναν εξαιρετικά ασφαλή τρόπο μετακίνησης.

Το προσωπικό της εταιρείας θα φορά διαρκώς ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό (PPE), ενώ το πλήρωμα καμπίνας θα φορά ιατρικές μάσκες, ασπίδες προσώπου και φόρμες προστασίας. Η αεροπορική θα διανέμει σε κάθε επιβάτη ιατρική μάσκα, την οποία θα πρέπει να φορά σε όλα τα στάδια του ταξιδιού, καθώς και ασπίδα προσώπου και απολυμαντικό το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Επίσης, στο πλαίσιο των κανόνων της κοινωνικής αποστασιοποίησης, η αεροπορική εταιρεία έχει θέσει σε εφαρμογή νέες διαδικασίες λειτουργίας για να μειώσει έως και 80% τα σημεία με τα οποία έρχονται συχνά σε επαφή οι επιβάτες κατά τη διάρκεια των πτήσεών της.

Επισημαίνεται ότι η Vistara διατηρεί τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα υγιεινής, καθώς με το πέρας κάθε πτήσης πραγματοποιείται απολύμανση των αεροσκαφών της αλλά και βαθύς καθαρισμός όλων των αεροσκαφών κάθε 24 ώρες με τη χρήση εγκεκριμένων ισχυρών καθαριστικών απολύμανσης.

Τέλος, μαζί με την ομάδα Ιατρικής Βοήθειας του Αεροδρομίου η αεροπορική εταιρεία θα εξασφαλίζει προληπτικό έλεγχο για κάθε επιβάτη που εμφανίζει συμπτώματα του COVID-19.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top