Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός

Safety Travel Kit από τη MasterFold για τις τουριστικές επιχειρήσεις στη μετά COVID-19 περίοδο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Μάιος 2020, 12:33

Η κάθε συσκευασία παράγεται με το δικό τους λογότυπο και επιλογές των μέσων προστασίας: μάσκες, αντισηπτικά gel, αντισηπτικά μαντηλάκια, γάντια και ένα έντυπο σε μέγεθος τσέπης πλήρως προσωποποιημένο για την επιχείρησή τους και την περιοχή που βρίσκεται με πληροφορίες για την αντιμετώπιση τυχών κρουσμάτων COVID-19.


Η εταιρεία MasterFold AE ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα του πρώτου Safety Travel Kit, δίνοντας σε τουριστικές επιχειρήσεις να εφαρμόσουν τους κανόνες ασφαλείας υποδοχής επισκεπτών στη μετά COVID-19 περίοδο με το δικούς τους λογοτυπημένο Κιτ Ασφαλείας.

“To Safety Travel kit είναι ένα προϊόν για τις επιχειρήσεις που σέβονται τον επισκέπτη τους και που επιλέξαν να ταξιδέψουν μέσα σε αυτή την χρονική περίοδο”, ανέφερε ο κ. Χρήστος Μιστρής, CEO της MasterFold AE. “Οι πελάτες ζητούσαν λύσεις ώστε όμορφα και οργανωμένα να μπορούν να μοιραστούν τα μέσα προστασίας και πρόληψης με τους επισκέπτες τους. Η δυνατότητα να επιλέξουν μια από τρεις διαθέσιμες σε μέγεθος συσκευασίες με τα μέσα προστασίας που επιθυμούν ή και να διαμορφώσουν την συσκευασία σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες”.Πιο αναλυτικά: Η κάθε συσκευασία παράγεται με το δικό τους λογότυπο και επιλογές των μέσων προστασίας: μάσκες, αντισηπτικά gel, αντισηπτικά μαντηλάκια, γάντια και ένα έντυπο σε μέγεθος τσέπης πλήρως προσωποποιημένο για την επιχείρησή τους και την περιοχή που βρίσκεται με πληροφορίες για την αντιμετώπιση τυχών κρουσμάτων COVID-19.

Στις επιλογές τους επίσης είναι και η προμήθεια του λογοτυπημένου kit χωρίς την αγορά μέσων πρόληψης, ώστε να τοποθετήσουν τα δικά τους μέσα προστασίας και να ανατροφοδοτεί το kit με υλικά που ο ίδιοι έχουν προμηθευτεί και αναζητούν μόνο μια συσκευασία με το brand της εταιρείας του.

Το προϊόν της MasterFold είναι μια ολοκληρωμένη λύση που δημιουργήθηκε με βάση της ανάγκες της εποχής με προϊόντα ελληνικά και πιστοποιημένα σύμφωνα με κανόνες ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top