Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Η SWOT ανακοινώνει το άνοιγμα των ξενοδοχείων της

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Μάιος 2020, 13:05

Η SWOT, πιστοποιημένος συνεργάτης των Marriott International, Accor, ΙΗG, Radisson Hotel Group και Nikki Beach Hotels & Resorts, καλύπτει την ολοκληρωμένη και συμβουλευτική διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων, την προώθηση πωλήσεων, το revenue management, τις υπηρεσίες digital marketing και επικοινωνίας, αλλά και τις συμβουλευτικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για κάθε επαγγελματία του κλάδου του τουρισμού.


Μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες του τελευταίου τριμήνου στην οικονομία και τον τουρισμό, παγκοσμίως, η χώρα μας έχει κερδίσει αρχικά το “στοίχημα” της εικόνας και της ομαλότητας τόσο σε υγειονομικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό και για την άμεση επανεκκίνηση της τουριστικής βιομηχανίας, η SWOT, έχοντας μελετήσει τα δεδομένα και τις νέες συνθήκες – ανάγκες της αγοράς, προτείνει λύσεις και προτάσεις για το σύνολο των υπηρεσιών του ξενοδοχειακού κλάδου, στοχεύοντας στην ανάκαμψη των επιχειρήσεων, με ταχύτητα και άρτια οργάνωση.

Η SWOT, πιστοποιημένος συνεργάτης των Marriott International, Accor, ΙΗG, Radisson Hotel Group και Nikki Beach Hotels & Resorts, με εξειδικευμένους επαγγελματίες και γνώση της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, καλύπτει την ολοκληρωμένη και συμβουλευτική διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων, την προώθηση πωλήσεων, το revenue management, τις υπηρεσίες digital marketing και επικοινωνίας, αλλά και τις συμβουλευτικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για κάθε επαγγελματία του κλάδου του τουρισμού.

Ο κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, ιδρυτής και πρόεδρος της SWOT δηλώνει: “Η επανεκκίνηση της οικονομίας, σηματοδοτεί, την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου η οποία αποτελεί την κινητήρια δύναμη της αγοράς. Στη SWOT, λειτουργώντας με ρεαλισμό, ευελιξία και υπευθυνότητα, ανοίγουμε σταδιακά το σύνολο των ξενοδοχείων που διαχειριζόμαστε, και συνεχίζουμε να επενδύουμε στη στήριξη των επαγγελματιών του τουρισμού μέσα από το σύνολο των υπηρεσιών μας”.

Τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η SWOT είναι:

  • Nikki Beach Porto Resort & Spa, Πόρτο Χέλι
  • Moxy Patra Marina, Πάτρα
  • Heritage Hill Hotel, Αθήνα
  • Ducato di Oia & Wine Hotel, Σαντορίνη
  • SanSal Boutique Hotel, Κρήτη
  • Ariá Estate Suites & Spa, Μάνη
  • BonZoe Homes & Villas, Μύκονος

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top