Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Ο ΠΑΣΥΞΕ χαιρετίζει τα νέα μέτρα στήριξης της οικονομίας από την κυπριακή κυβέρνηση

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Μάιος 2020, 14:10

Ο ΠΑΣΥΞΕ θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για αξιοποίηση των μέτρων που έχουν εξαγγελθεί, από τα μέλη του, προκειμένου να είναι σε θέση να λειτουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα ξενοδοχεία κατά την παρούσα τουριστική σεζόν.


Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) χαιρετίζει τα νέα μέτρα στήριξης της οικονομίας και απασχόλησης, που ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο του διαγγέλματος του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη.

“Σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία και μπροστά στις δυσκολίες που προβάλλουν για την κυπριακή οικονομία, η κυβέρνηση αφουγκράστηκε τις ανάγκες επιχειρήσεων και αυτοεργοδοτούμενων. Το πακέτο μέτρων που εξαγγέλθηκε, απαντά σε μεγάλο βαθμό στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η κάθε επιχείρηση”, λέει ο Σύνδεσμος.

“Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στα μέτρα στήριξης του τουριστικού τομέα και αποκατάστασης της συνδεσιμότητας της Κύπρου, που ως γνωστό, υπέστησαν και το μεγαλύτερο πλήγμα λόγω της πανδημίας, ισχυρή πεποίθησή του Συνδέσμου είναι ότι θα δώσει την αναγκαία ώθηση για την επανεκκίνηση της τουριστικής βιομηχανίας, ώστε να καταστεί εκ νέου ανταγωνιστική, στηρίζοντας την ανάκαμψη.

Ο ΠΑΣΥΞΕ θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για αξιοποίηση των μέτρων που έχουν εξαγγελθεί, από τα μέλη του, προκειμένου να είναι σε θέση να λειτουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα ξενοδοχεία κατά την παρούσα τουριστική σεζόν, με στόχο ένα δυναμικό ξεκίνημα για την επόμενη χρονιά.

Ο ΠΑΣΥΞΕ διαβεβαιώνει ότι θα παραμείνει εποικοδομητικός εταίρος στην υπηρεσία της κοινής προσπάθειας για επίτευξη του στόχου για οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top