Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βραβεύσεις

Την Τετάρτη, 3 Ιουνίου, ανακοινώνονται οι νικητές των Tourism Awards 2020

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Μάιος 2020, 14:53

Τη στιγμή ακριβώς που ανοίγει η φετινή σεζόν, ο θεσμός αποτελεί μία πλατφόρμα ικανή να επηρεάσει τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών για υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα.


Τα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού, Tourism Awards 2020, προσαρμόζουν την έβδομή τους συνεχή διοργάνωση στις ιδιαιτερότητες της συγκυρίας. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει μέσω microsite, στο οποίο θα αναρτηθούν πληροφορίες και φωτογραφίες από όλα τα έργα που βραβεύονται, καθώς και βίντεο-δηλώσεις των νικητών, του υπουργού Τουρισμού και εκπροσώπων θεσμικών φορέων.

“Στις δύσκολες στιγμές που διανύει ο τουρισμός παγκοσμίως, οι φετινοί νικητές των Tourism Awards αποτελούν νησίδες αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα”, αναφέρει η διοργανώτρια εταιρεία Boussias Communications. “Με περισσότερες από 150 βίντεοδηλώσεις νικητών και ανθρώπων του τουρισμού, το microsite των νικητών ανοίγει έναν διάλογο αισιοδοξίας μεταξύ των πρωτοπόρων του κλάδου. Επιπλέον, τη στιγμή ακριβώς που ανοίγει η φετινή σεζόν, αποτελεί μία πλατφόρμα ικανή να επηρεάσει τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών για υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι νικητές των 14 βραβείων Platinum, που θα αποσπάσουν οι κορυφαίοι κάθε μίας από τις ισάριθμες ενότητες της διοργάνωσης”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top