Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Αυτά είναι τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου για τις τουριστικές επιχειρήσεις

Τατιάνα Ρόκου - 31 Μάιος 2020, 14:48

Στα πρωτόκολλα αναφέρονται το σχέδιο δράσης, η εκπαίδευση προσωπικού, το σχέδιο διαχείρισης ύποπτου κρούσματος, η ρύθμιση των υπηρεσιών υποδοχής, υπηρεσιών ορόφου, δωματίων και κοινόχρηστων χώρων (καθαριότητα- housekeeping) και οι υπηρεσίες εστίασης – παρασκευαστήρια.


Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού η ΚΥΑ των Υπουργείων Οικονομικών, Υγείας και Τουρισμού για τα “Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19”. Με την ΚΥΑ ρυθμίζονται οι απαραίτητες υγειονομικές προδιαγραφές για το άνοιγμα των τουριστικών επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται το σχέδιο δράσης, η εκπαίδευση προσωπικού, το σχέδιο διαχείρισης ύποπτου κρούσματος, η ρύθμιση των  υπηρεσιών υποδοχής, υπηρεσιών ορόφου, δωματίων και κοινόχρηστων χώρων (καθαριότητα- housekeeping), τις υπηρεσίες εστίασης – παρασκευαστήρια. Στις υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνονται τα εστιατόρια a la carte, τα εστιατόρια με μπουφέ/αίθουσες πρωινού, τα μπαρ σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους και η λειτουργία κολυμβητικών δεξαμενών εντός τουριστικών καταλυμάτων.

ΚΥΑ για Υγειονομικά Πρωτόκολλα

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top