Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕπιστρέφει δυναμικά το συγκρότημα Πόρτο Καρράς

Επιστρέφει δυναμικά το συγκρότημα Πόρτο Καρράς

Ο πρόεδρος του ομίλου Εταιριών Τεχνικής Ολυμπιακής κ. Κωσταντίνος Στέγγος στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μίλησε για την αναγέννηση του Κτήματος και τα επιχειρηματικά πλάνα του Ομίλου για την ανάπτυξη […]

Ο πρόεδρος του ομίλου Εταιριών Τεχνικής Ολυμπιακής κ. Κωσταντίνος Στέγγος στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μίλησε για την αναγέννηση<...> του Κτήματος και τα επιχειρηματικά πλάνα του Ομίλου για την ανάπτυξη του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς<.>.

Όπως συγκεκριμένα δήλωσε ήδη ολοκληρώθηκε μέσα στο κτήμα το εργοστάσιο αφαλάτωσης και παραγωγής πόσιμου ύδατος που υποστηρίζει τόσο τα ξενοδοχεία του συγκροτήματος, όσο και τις οικολογικές υπηρεσίες. Επίσης, το Ιούλιο ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της ανακαίνισης του ξενοδοχείου Meliton, ενώ στα μέσα του 2003 θα ολοκληρωθεί η ανακαίνιση και θα συμπληρωθεί με την κατασκευή του κέντρου θαλασσοθεραπείας, spa, και του νέου μεγάλου και σύγχρονου συνεδριακού κέντρου.

Το φετινό Οκτώβριο θα επαναλειτουργήσει το φημισμένο γκολφ του Πόρτο Καρράς, αναδιαμορφωμένο σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές, ενώ στο πλάνο μιας επένδυσης ύψους 22 δισ. δρχ, περιλαμβάνεται η ανακαίνιση των ξενοδοχείων Sithonia, του Village Inn, και της μαρίνας χωρητικότητας 365 θέσεων ελλιμενισμού.

Ακολουθεί η δεύτερη φάση του επενδυτικού προγράμματος της εταιρίας αξίας 80 δισ. δρχ. με κατασκευή δεύτερου γηπέδου 18 οπών, μικρού υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, με 2.500 τουριστικές κατοικίες με το νέο σύστημα fractioning.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024