Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕπαναλειτουργεί το ξενοδοχείο ‘Μουσείο’ στο κέντρο της Αθήνας

Επαναλειτουργεί το ξενοδοχείο ‘Μουσείο’ στο κέντρο της Αθήνας

Υπό νέα ιδιοκτησία επαναλειτουργεί το ιστορικό ξενοδοχείο ‘Μουσείο’ πλήρως ανακαινισμένο και εντυπωσιακά εκσυγχρονισμένο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται πίσω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Πολυτεχνείο, και δίπλα από το Υπουργείο Πολιτισμού […]

Υπό νέα ιδιοκτησία επαναλειτουργεί το ιστορικό ξενοδοχείο ‘Μουσείο<.>’ πλήρως ανακαινισμένο και εντυπωσιακά εκσυγχρονισμένο<…>. Το ξενοδοχείο βρίσκεται πίσω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Πολυτεχνείο, και δίπλα από το Υπουργείο Πολιτισμού και το κτίριο της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας.

Το ξενοδοχείο ανήκει από τα τέλη του 2000, στην εταιρία “Πυθαγόρειον ΑΕΞΤΕ”, η οποία έχει υπογράψει σύμβαση με τον οργανισμό ‘Αθήνα 2004’ και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα φιλοξενίας των Ολυμπιακών Αγώνων. Η εταιρία από την στιγμή της απόκτησης του ξενοδοχείου προχώρησε άμεσα στις αναγκαίες επισκευές και εργασίες εκσυγχρονισμού του, οι οποίες ολοκληρώθηκαν πρόσφατα. Το ύψος της επένδυσης έφτασε τα 400 εκατ. και το άλλοτε ‘Λευκός Οίκος’ του 1958, απέκτησε τη νέα του σύγχρονη ταυτότητα, διατηρώντας όμως την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που το χαρακτήριζε.

Από την πλευρά της, η Best Western, η οποία όπως ανακοίνωσε στην “Πυθαγόρειον ΑΕΞΤΕ” αναγνωρίζει έναν εξαιρετικό συνεργάτη, με τρία ξενοδοχεία ενταγμένα στην αλυσίδα, τονίζει πως η ανακαίνιση έγινε βάσει των αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας και παρεχόμενων υπηρεσιών που ορίζει για τα ξενοδοχεία-μέλη της η διεθνής αλυσίδα.

Το ξενοδοχείο απέχει 35 χιλ. από το αεροδρόμιο ‘Ελ. Βενιζέλος’, 12 χιλ. από το λιμάνι του Πειραιά, διαθέτει 58 κλιματιζόμενα δωμάτια με διπλά τζάμια εκ των οποίων μια πολυτελή σουίτα με εξαιρετική θέα και Jacuzzi bathtub, 50 δίκλινα και πέντε μονόκλινα δωμάτια.

Άλλες παροχές που διαθέτει το ξενοδοχείο είναι pay TV, θυρίδες ασφαλείας, mini bar, δωμάτια μη καπνιστών, ηλεκτρονικές κλειδαριές, παροχές internet, στεγνωτήρα μαλλιών, συνεδριακή Αίθουσα περίπου 40 ατόμων και μπορεί να προσφέρει γραμματειακή υποστήριξη στους πελάτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024