Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Ανέπαφη ξενοδοχειακή εμπειρία με τη νέα τεχνολογία MyHotel Wallet από τη HΙT ΑΕ

Τατιάνα Ρόκου - 03 Ιούνιος 2020, 10:01

Η πρωτοποριακή τεχνολογία της πλατφόρμας MyHotel Wallet αξιοποιεί όλα τα πλεονεκτήματα οποιουδήποτε smartphone ή iPhone, αλλά ο χρήστης δε χρειάζεται να προχωρήσει σε κάποιο download, ούτε να επιτρέψει την πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα και το γεωγραφικό του στίγμα (GPS).


Η HIT AE μετατρέπει την ανάγκη κοινωνικής αποστασιοποίησης των ημερών του COVID-19 σε ένα μόνιμα χρήσιμο εργαλείο του Έλληνα ξενοδόχου, καινοτομώντας για ακόμη μία φορά στις τεχνολογίες για τη φιλοξενία.

Με τη νέα λύση MyHotel Wallet, ο εγχώριος integrator προτείνει έναν πρωτοποριακό τρόπο για ανέπαφες συναλλαγές και προσωποποιημένες υπηρεσίες από το ξενοδοχείο σε ένα εργαλείο που είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας με τον επισκέπτη αλλά θα παραμείνει και μετά το τέλος της πανδημίας.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία της πλατφόρμας MyHotel Wallet αξιοποιεί όλα τα πλεονεκτήματα οποιουδήποτε smartphone ή iPhone, αλλά ο χρήστης δε χρειάζεται να προχωρήσει σε κάποιο download, ούτε να επιτρέψει την πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα και το γεωγραφικό του στίγμα (GPS). Ο επισκέπτης προσθέτει απλώς στο ψηφιακό του πορτοφόλι τη μοναδική HotelWallet κάρτα του.

Μέσα από τη ΜyHotelWallet κάρτα, ο επισκέπτης μπορεί να προχωρήσει σε pre check-in πριν την άφιξή του ή ανέπαφο check-in όταν φτάσει στο ξενοδοχείο, να προσωποποιήσει το housekeeping του δωματίου του ή να κάνει χρονοκράτηση στο τμήμα της αρεσκείας του (spa, γυμναστήριο, παραλία, πισίνα, εστιατόρια κ.λπ.).

Η μέγιστη ασφάλεια συναλλαγών που παρέχει το PCI-compliant περιβάλλον wallet εγγυάται όλες τις ανέπαφες συναλλαγές μέσα στο ξενοδοχείο και αποτελεί σημαντικό προαπαιτούμενο για τις πληρωμές. Ταυτόχρονα, αυξάνει το κύρος του ξενοδοχείου, αφού επιδεικνύει σεβασμό προς τα στοιχεία του επισκέπτη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top