Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική πολιτική

Κίνημα Αλλαγής: 'Οι άστοχοι κυβερνητικοί χειρισμοί υπονομεύουν τον ήδη πληττόμενο ελληνικό τουρισμό'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Ιούνιος 2020, 11:38

Η ανακοίνωση τη μια μέρα λίστας με κατάλληλες χώρες, από όπου η Ελλάδα δέχεται τουρίστες και η αυτοαναίρεσή του την αμέσως επόμενη μέρα, με την ανακοίνωση του ανοίγματος των συνόρων για όλους, δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά στο Υπουργείο Τουρισμού και την Κυβέρνηση, θεωρεί το Κίνημα Αλλαγής.


“Μετά τον απαράδεκτο διαχωρισμό των τουριστικών περιοχών της χώρας σε ‘Ζώνες’ επαρκούς αντιμετώπισης του κορωνοϊού, που προκάλεσε σύγχυση, γενικευμένες αντιδράσεις και ενδοκυβερνητικό μπάχαλο, ο υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης προχώρησε σε μία δεύτερη γκάφα”, σημειώνει ο υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής, κ. Γιώργος Φραγγίδης.

“Η ανακοίνωση τη μια μέρα λίστας με κατάλληλες χώρες, από όπου η Ελλάδα δέχεται τουρίστες, που -σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο- προκάλεσε ένταση στις διπλωματικές σχέσεις της Ελλάδας με σειρά εξαιρουμένων χωρών και η αυτοαναίρεσή του την αμέσως επόμενη μέρα, με την ανακοίνωση του ανοίγματος των συνόρων για όλους, δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά στο Υπουργείο Τουρισμού και την Κυβέρνηση.

Τη στιγμή που ο τουρισμός και η οικονομία της χώρας μας δίνουν μάχη για να ορθοποδήσουν, τέτοιου είδους ενέργειες εκπέμπουν διπλά μηνύματα, είναι επικίνδυνες και δηλώνουν απειρία και αδυναμία χειρισμού των καταστάσεων.

Ο τουρισμός είναι θέμα ύψιστης εθνικής σημασίας και δε μπορεί να αντιμετωπίζεται ερασιτεχνικά. Χρειάζεται να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και πριν απ‘όλους ο ίδιος ο πρωθυπουργός”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top