Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροδρόμια

Νέα κλιματιστικά μηχανήματα στο αεροδρόμιο Καρπάθου

Τατιάνα Ρόκου - 04 Ιούνιος 2020, 09:59

Επίσης έχει δρομολογηθεί και θα ολοκληρωθεί σύντομα η αποκατάσταση λειτουργίας των 18 αυτόματων θυρών στην πρόσοψη του κτιρίου του αεροσταθμού και τους ελεγχόμενους χώρους του.


Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας τοποθέτησε νέα κλιματιστικά μηχανήματα στο αεροδρόμιο Καρπάθου δίνοντας λύση στο χρόνιο πρόβλημα του κλιματισμού που απασχολούσε τον Κρατικό Αερολιμένα του νησιού.

Η ΥΠΑε ανακοινώνει ότι κατόπιν εντολής του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Αχιλλέα Καραμανλή και άμεσες ενέργειες του διοικητή της ΥΠΑ κ. Γεωργίου Ι. Δριτσάκου τοποθετήθηκαν και λειτουργούν 5 νέα κλιματιστικά μηχανήματα στον Κρατικό Αερολιμένα Καρπάθου.

Τα κλιματιστικά μηχανήματα καλύπτουν όλους τους χώρους του αεροδρομίου και συγκεκριμένα: δύο κλιματιστικές μονάδες τοποθετήθηκαν στην αίθουσα αναχωρήσεων, δύο κλιματιστικές μονάδες στον χώρο του check in και μια κλιματιστική μονάδα στην αίθουσα αναμονής (ζώνη εκτός Schengen) του επιβατικού κοινού. Παράλληλα, έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρομηχανολογική μελέτη για την εγκατάσταση και τον εκσυγχρονισμό του κεντρικού συστήματος θέρμανσης-ψύξης στο αεροδρόμιο του νησιού. Επίσης έχει δρομολογηθεί και θα ολοκληρωθεί σύντομα η αποκατάσταση λειτουργίας των 18 αυτόματων θυρών στην πρόσοψη του κτιρίου του αεροσταθμού και τους ελεγχόμενους χώρους του.

Όπως είναι γνωστό, στο αεροδρόμιο δε λειτουργούσε ο κεντρικός κλιματισμός, παρά το γεγονός ότι διακινούνται εκατοντάδες επισκέπτες ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο.

Η ΥΠΑ τονίζει ότι με την εγκατάσταση των πέντε νέων κλιματιστικών, τον εκσυγχρονισμό του κεντρικού συστήματος θέρμανσης-ψύξης και την αποκατάσταση λειτουργίας των θυρών λύνεται ένα μείζον θέμα που αναβαθμίζει τη λειτουργία του αεροδρομίου προσφέροντας στους επιβάτες καλύτερες συνθήκες μετακίνησης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top