Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού αναδεικνύει τον πολιτιστικό πλούτο της υπαίθρου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Ιούνιος 2020, 11:49

Οι διαδρομές θα προσφέρονται τόσο σε οργανωμένη μορφή όσο και για ανεξάρτητους επισκέπτες. Το σχεδιασμό και την προβολή των διαδρομών ανέλαβε η ΕΤΑΛ, υποστηρίζοντας την Κυβερνητική στρατηγική για προώθηση της ανάπτυξης των ορεινών κοινοτήτων.


Την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της υπαίθρου, με περιοχή έναρξης τα Κουμανταροχώρια, ανέλαβε η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ), σε συντονισμό με τον επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων κ. Κώστα Χαμπιαούρη.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020, στα γραφεία του Επιτρόπου, οι τοπικοί άρχοντες των Κουμανταροχωριών έδωσαν το πράσινο φως για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας της ΕΤΑΛ, η οποία προνοεί την άμεση ετοιμασία μελέτης βιωσιμότητας ενός δικτύου πολιτιστικών διαδρομών και εμπειριών, σε οργανωμένη βάση, που θα λειτουργεί εμπλουτιστικά στο τουριστικό προϊόν της επαρχίας Λεμεσού. Οι διαδρομές θα προσφέρονται τόσο σε οργανωμένη μορφή όσο και για ανεξάρτητους επισκέπτες. Το σχεδιασμό και την προβολή των διαδρομών ανέλαβε η ΕΤΑΛ, υποστηρίζοντας την κυβερνητική στρατηγική για προώθηση της ανάπτυξης των ορεινών κοινοτήτων.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΤΑΛ κ. Τώνης Αντωνίου, “τα Κουμανταροχώρια κρύβουν ένα θησαυρό τον οποίο οφείλουμε να αναδείξουμε στους επισκέπτες μας, βοηθώντας συγχρόνως την τοπική οικονομία. Η θετική στάση όλων των προέδρων των Κοινοτικών Συμβουλίων, όπως και η στήριξη από την Ένωση Κοινοτήτων Λεμεσού και την Αναπτυξιακή Εταιρεία Λεμεσού, μας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσουμε το έργο αυτό, το οποίο ευελπιστούμε στο μέλλον να επεκταθεί σε όλη την επαρχία Λεμεσού”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top