Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Το National Geographic παρουσιάζει τη Θεσσαλονίκη ως πρωτεύουσα της ελληνικής γαστρονομίας

Τατιάνα Ρόκου - 12 Ιούνιος 2020, 11:45

Τοπικές γεύσεις, τοπικές συνταγές, αγορές τροφίμων (όπως π.χ. το Καπάνι) και η κουλτούρα γύρω από το 'τραπέζι της Θεσσαλονίκης' αναδεικνύονται στο εξειδικευμένο κοινό.


Θεσσαλονίκη ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός! Αυτή είναι η κεντρική ιδέα της προβολής της πόλης από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης μέσω καταχώρισης στην έντυπη μορφή του περιοδικού National Geographic Food, στην ειδική του έκδοση για το φαγητό. Η γαστρονομία είναι ένα από τα ισχυρά προσόντα της Θεσσαλονίκης και για αυτόν το λόγο προβάλλεται ως η πρωτεύουσα της ελληνικής γαστρονομίας (#GreatFoodCapital).
 
Επιπλέον, η Θεσσαλονίκη παρουσιάζεται στην online έκδοση του National Geographic Food, με το αφιέρωμα “Breaking bread: on the trail of tradition in Thessaloniki, Greece’s gastronomic heart”. Τοπικές γεύσεις , τοπικές συνταγές, αγορές τροφίμων (όπως π.χ. το Καπάνι) και η κουλτούρα γύρω από το “τραπέζι της Θεσσαλονίκης” αναδεικνύονται στο εξειδικευμένο κοινό.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με το National Geographic και προώθησης του προορισμού με πλάνο το 2021, ακόμα ένα αφιέρωμα δημοσιεύτηκε σε τεύχος του National Geographic Traveller (UK). Το άρθρο “Notes from an author: Victoria Hislop on Thessaloniki” από τη συγγραφέα των best sellers προσκαλεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν ίχνη της συναρπαστικής ιστορίας στους δρόμους της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top