Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ MODUS & AMPLIO ανακοινώνει το άνοιγμα συνεργαζόμενων ξενοδοχείων
Ξενοδοχεία

Η MODUS & AMPLIO ανακοινώνει το άνοιγμα συνεργαζόμενων ξενοδοχείων

Στα επικείμενα project της εταιρείας, τα οποία πρόκειται να ανοίξουν μέσα στο επόμενο έτος είναι τα: The Rooster Wellness & Lifestyle Resort στην Αντίπαρο, Pearl Island στη Χίο, Ammos Villas & Suites στην Κεφαλονιά και το boutique hotel Ivis 4 στην Αθήνα.

H MODUS & AMPLIO με παρουσία από το 2008, στο χώρο του Hospitality Consulting & Management και εξειδίκευση στους τομείς Pre-Opening, Asset Management, Brand Strategy και Ανάπτυξη Πωλήσεων, στην ευρύτερη προσπάθεια στήριξης του ελληνικού τουρισμού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το άνοιγμα των κάτωθι συνεργαζόμενων ξενοδοχείων της, τα οποία θα λειτουργήσουν τη σεζόν 2020:


Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες.

Monsieur Didot The Residence, Κολωνάκι – Αθήνα (Conde Nast Traveler Top 10 List 2020), λειτουργεί από την 1η Ιουνίου.
Nikopolis Hotel Θεσσαλονίκη, λειτουργεί από την 1η Ιουνίου.
Poseidonion Grand Hotel Σπέτσες, ημερομηνία έναρξης 17 Ιουνίου.
Radisson Blu Park Athens Hotel
AKS Hotels Porto Heli & Hinitsa Bay
San Antonio Hotel Corfu
The Lynx Mountain Resort Florina

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση και ανάπτυξη ξενοδοχείων, η MODUS & AMPLIO δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών σε κάθε επίπεδο της δομής μίας ξενοδοχειακής εταιρείας και αποτελεί συνεργάτη ιδιοκτητών, επενδυτών, μετόχων και εταιρειών Διαχείρισης Ακινήτων.


San Antonio Hotel Corfu στην Κέρκυρα.

Η διαφοροποίηση της MODUS & AMPLIO έγκειται στη φιλοσοφία της, όπως ακριβώς αυτή εκφράζεται μέσα από την ονομασία της: modus & ampli, μεθοδική ανάπτυξη. Με κύριο εκφραστή τον ιδρυτή της εταιρείας, κ. Τάκη Παπασπύρου, ο οποίος αναφέρε: “Σε κάθε μεγάλη κρίση, είναι ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε μια αντικειμενική αξιολόγηση της στρατηγικής μας, ώστε να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος και να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις νέες προκλήσεις”.

Στα επικείμενα project της εταιρείας, τα οποία πρόκειται να ανοίξουν μέσα στο επόμενο έτος είναι τα: The Rooster Wellness & Lifestyle Resort στην Αντίπαρο, Pearl Island στη Χίο, Ammos Villas & Suites στην Κεφαλονιά και το boutique hotel Ivis 4 στην Αθήνα.

Στη φωτογραφία το Radisson Blu Park Athens Hotel.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024