Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Το Cyprus Flight Pass απαραίτητο για το ταξίδι στην Κύπρο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Ιούνιος 2020, 16:14

Το αίτημα για το Cyprus Flight Pass πρέπει να υποβληθεί εντός 3 ημερών, πριν την ημερομηνία πραγματοποίησης της πτήσης για Κύπρο.


Το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου επανέρχεται με το νέο του μήνυμα “Better Days Are Here”, σε συνέχεια του “Better Days Are Coming”. Η Κύπρος είναι έτοιμη να υποδεχθεί ξανά ταξιδιώτες από διάφορες χώρες μετά τον επιτυχή περιορισμό της επιδημίας COVID-19.

Για να διευκολυνθεί η πρόσβαση στην Κύπρο και να διασφαλιστεί ότι όλες οι σχετικές πληροφορίες που απαιτούνται από τις Υγειονομικές Αρχές συλλέγονται αποτελεσματικά, δημιουργήθηκε η διαδικτυακή πύλη https://cyprusflightpass.gov.cy/el/home όπου μπορεί κανείς να ολοκληρώσει τις απαραίτητες διατυπώσεις και να εξασφαλίσει το απαραίτητο Cyprus Flight Pass, εύκολα και σε λίγα λεπτά.

Το αίτημα για το Cyprus Flight Pass πρέπει να υποβληθεί εντός 3 ημερών, πριν την ημερομηνία πραγματοποίησης της πτήσης για Κύπρο.

Για όσους δεν μπορούν να υποβάλουν το αίτημά τους για το Cyprus Flight Pass ηλεκτρονικά, μπορούν να συμπληρώσουν χειρόγραφα τα απαιτούμενα έγγραφα που αναρτώνται στον σύνδεσμο: https://cyprusflightpass.gov.cy/el/download-forms. Ωστόσο, συνιστάται ανεπιφύλακτα στους ταξιδιώτες να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ηλεκτρονικά για να αποφύγουν οποιαδήποτε ταλαιπωρία ή καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Μετά την άφιξη στην Κύπρο, τα πρωτόκολλα που έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή και ισχύουν στον προορισμό σε χώρους φιλοξενίας, εστίασης κ.λπ. βρίσκονται στον σύνδεσμο: https://www.visitcyprus.com/files/protocol_gr.pdf.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top