Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο Cyprus Flight Pass απαραίτητο για το ταξίδι στην Κύπρο
Κύπρος

Το Cyprus Flight Pass απαραίτητο για το ταξίδι στην Κύπρο

Το αίτημα για το Cyprus Flight Pass πρέπει να υποβληθεί εντός 3 ημερών, πριν την ημερομηνία πραγματοποίησης της πτήσης για Κύπρο.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου επανέρχεται με το νέο του μήνυμα “Better Days Are Here”, σε συνέχεια του “Better Days Are Coming”. Η Κύπρος είναι έτοιμη να υποδεχθεί ξανά ταξιδιώτες από διάφορες χώρες μετά τον επιτυχή περιορισμό της επιδημίας COVID-19.

Για να διευκολυνθεί η πρόσβαση στην Κύπρο και να διασφαλιστεί ότι όλες οι σχετικές πληροφορίες που απαιτούνται από τις Υγειονομικές Αρχές συλλέγονται αποτελεσματικά, δημιουργήθηκε η διαδικτυακή πύλη https://cyprusflightpass.gov.cy/el/home όπου μπορεί κανείς να ολοκληρώσει τις απαραίτητες διατυπώσεις και να εξασφαλίσει το απαραίτητο Cyprus Flight Pass, εύκολα και σε λίγα λεπτά.

Το αίτημα για το Cyprus Flight Pass πρέπει να υποβληθεί εντός 3 ημερών, πριν την ημερομηνία πραγματοποίησης της πτήσης για Κύπρο.

Για όσους δεν μπορούν να υποβάλουν το αίτημά τους για το Cyprus Flight Pass ηλεκτρονικά, μπορούν να συμπληρώσουν χειρόγραφα τα απαιτούμενα έγγραφα που αναρτώνται στον σύνδεσμο: https://cyprusflightpass.gov.cy/el/download-forms. Ωστόσο, συνιστάται ανεπιφύλακτα στους ταξιδιώτες να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ηλεκτρονικά για να αποφύγουν οποιαδήποτε ταλαιπωρία ή καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Μετά την άφιξη στην Κύπρο, τα πρωτόκολλα που έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή και ισχύουν στον προορισμό σε χώρους φιλοξενίας, εστίασης κ.λπ. βρίσκονται στον σύνδεσμο: https://www.visitcyprus.com/files/protocol_gr.pdf.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024