Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤα Yγειονομικά Πρωτόκολλα για ξενώνες φιλοξενίας νέων και μονάδες ιαματικής θεραπείας
Ιαματικός τουρισμός

Τα Yγειονομικά Πρωτόκολλα για ξενώνες φιλοξενίας νέων και μονάδες ιαματικής θεραπείας

Η δυναμικότητα των ξενώνων, αλλά και η παρουσία στις εγκαταστάσεις θερμαλισμού, περιορίζεται στο 50%, ενώ για τους ξενώνες, μεταξύ άλλων, θα τηρείται υποχρεωτικά απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ των κλινών.

Αναρτήθηκε στην αρχική σελίδα του υπουργείου, η ανακοίνωση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για Ξενώνες Φιλοξενίας Νέων και Μονάδες Ιαματικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, η δυναμικότητα των ξενώνων, αλλά και η παρουσία στις εγκαταστάσεις θερμαλισμού, περιορίζεται στο 50%, ενώ για τους ξενώνες, μεταξύ άλλων, θα τηρείται υποχρεωτικά απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ των κλινών.

Παράλληλα, προβλέπονται οι κανόνες ασφαλούς λειτουργίας και η χρήση όλων των μέτρων προστασίας και αποφυγής της μετάδοσης του COVID-19.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται το Σχέδιο δράσης, η Εκπαίδευση προσωπικού, το Σχέδιο διαχείρισης ύποπτου κρούσματος, και ορίζονται οι υποχρεωτικές προδιαγραφές για υπηρεσίες όπως η υποδοχή, η υπηρεσια ορόφου, δωματίων και κοινόχρηστων χώρων καθώς και υπηρεσίες εστίασης και παρασκευαστήρια.

Παράλληλα παρέχεται η προβολή του εκπαιδευτικού προγράμματος για τα υγειονομικά πρωτόκολλα των τουριστικών καταλυμάτων. Η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλους τους εργαζόμενους στα τουριστικά καταλύματα και συνδέεται με την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία της επιχείρησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024