Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI έρχεται σε Ελλάδα και Κύπρο τον Ιούλιο
TOs

Η TUI έρχεται σε Ελλάδα και Κύπρο τον Ιούλιο

Με βάση τις τρέχουσες ημερομηνίες επανεκκίνησης, ο Τ.Ο. σχεδιάζει να λειτουργήσει περίπου το 30% της αρχικής του χωρητικότητας το 4ο τρίμηνο του 2020.

Ο Όμιλος TUI αναφέρει ότι αναμένεται να λειτουργήσει σχεδόν το 1/3 του αρχικού του καλοκαιρινού προγράμματος φέτος, μετά την εκτέλεση δύο πτήσεων από τη Γερμανία προς τη Μαγιόρκα χθες. Η TUI έχει προγραμματίσει 20 επιπλέον αναχωρήσεις από τη Γερμανία, την Ελβετία και τις χώρες της Μπενελούξ τις επόμενες ημέρες για τη Μαγιόρκα και το Φάρο της Πορτογαλίας.

Από τον Ιούλιο, σχεδιάζει να μεταφέρει παραθεριστές στην υπόλοιπη Ισπανία, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία, την Κροατία, τη Βουλγαρία, την Πορτογαλία, την Αυστρία, τη Γερμανία και την Ελβετία.

Οι πτήσεις είναι διαθέσιμες μόνο από τη Γερμανία, το Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες αυτήν τη στιγμή, αλλά η TUI δήλωσε: “Προς το παρόν αναμένουμε ότι οι υπόλοιπες αγορές μας, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Σκανδιναβία, θα ακολουθήσουν αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

Μαζί με τους συνεργάτες μας στους προορισμούς, η TUI είναι καλά προετοιμασμένη για μια υπεύθυνη και ασφαλή επανέναρξη των τουριστικών δραστηριοτήτων. Με βάση τις τρέχουσες ημερομηνίες επανεκκίνησης, σχεδιάζουμε να λειτουργήσουμε περίπου το 30% της αρχικής μας χωρητικότητας το 4ο τρίμηνο του 2020″.

Η TUI έχει ακυρώσει όλα τα πακέτα διακοπών από το Ηνωμένο Βασίλειο έως και τις 10 Ιουλίου και δε θα επιτρέπεται να συνεχίσει τις δραστηριότητές της έως ότου το Υπουργείο Εξωτερικών του Ην. Βασιλείου άρει τις ταξιδιωτικές οδηγίες του για όλα τα μη απαραίτητα ταξίδια.

Τα μισά από τα ξενοδοχεία της TUI θα ανοίξουν ξανά από τις αρχές του επόμενου μήνα, αιρθμός ο οποίος ενδέχεται να αυξηθεί, καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί μειώνονται μέσα στο καλοκαίρι.

Η TUI Cruises θα ξαναρχίσει κρουαζιέρες 3-4 ημερών με μειωμένη χωρητικότητα στη Βόρεια και τη Βαλτική Θάλασσα, με την Marella Cruises να ακολουθεί αργότερα μέσα στο καλοκαίρι “σύμφωνα με τη χαλάρωση των κατευθυντήριων γραμμών του Ην. Βασιλείου”.

Ο Τ.Ο. αποκάλυψε ότι το καλοκαιρινό του πρόγραμμα έχει πωληθεί κατά περίπου 25% με τις μέσες τιμές πώλησης αυξημένες κατά 14%.

Οι κρατήσεις για το χειμώνα 2020-21 για το Ηνωμένο Βασίλειο εμφανίζουν αύξηση 6%, και με τις μέσες τιμές πώλησης να έχουν άνοδο 5% το καλοκαίρι του 2021 “συνεχίζει να φαίνεται ελπιδοφόρο”, πρόσθεσε η TUI.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024