Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΤο 1ο Olympic Yacht Show είναι γεγονός 1-4 Οκτωβρίου στο Σούνιο
Yachting

Το 1ο Olympic Yacht Show είναι γεγονός 1-4 Οκτωβρίου στο Σούνιο

Το Olympic Yacht Show αναδεικνύει τα νέα μοντέλα προς πώληση (New Yachts for Sale) που ανήκουν στην premium κατηγορία.

H ΟΝDECK Events, σε συνεργασία με την Olympic Marine SA, ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου Olympic Yacht Show, μιας διοργάνωσης για την premium κατηγορία σκαφών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 1η με 4 Οκτωβρίου 2020, στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine και πρόκειται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον απο την Ελλάδα και εξωτερικό. Στόχος είναι να καταστεί ως γόνιμη πλατφόρμα επικοινωνίας για τη μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής.

Συγκεκριμένα, το Olympic Yacht Show αναδεικνύει τα νέα μοντέλα προς πώληση (New Yachts for Sale) που ανήκουν στην premium κατηγορία. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στην Ελλάδα είναι το μοναδικό event με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία (mega yachts) και στο στερέωμα που τα περιβάλλει. Οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου θα δώσουν το “παρών” τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα. Στο ίδιο πλαίσιο έχει προβλεφθεί χώρος για τη μεγάλη κατηγορία των Luxury Ribs και Premium Day Cruisers με δυνατότητα δοκιμών στη θάλασσα.

Η ONDECK Events διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο κλάδο του μεγάλου σκάφους αναψυχής και των διεθνών διοργανώσεων. Σε αγαστή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και το επιτελείο της Olympic Marine SA, το 1ο Olympic Yacht Show “θα αποτελέσει ένα ιδεοδρόμιο για τους επαγγελματίες του χώρου, τους ιδιοκτήτες και βεβαίως ένα συνδετικό κρίκο με το εξωτερικό”.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι εκθέτες, το πρόγραμμα και οι λεπτομέρειες διεξαγωγής.

Ο διεθνής χαρακτήρας της έκθεσης είναι σαφής. Την επικοινωνία και προβολή στο εξωτερικό την έχει αναλάβει το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Sand People Ccommunication με έδρα την Ελβετία και πολύχρονη εμπειρία στο Marine & Luxury industry. Η Ondeck Events διοργανώνει τα Greek Yachting Awards, το θεσμό για την ανάδειξη των πρωταγωνιστών του Yachting

Το Olympic Yacht Show τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024