Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θεματικά πάρκα

Η TÜV Hellas (TÜV NORD) επιθεωρεί το Aquapolis waterpark

Τατιάνα Ρόκου - 22 Ιούνιος 2020, 16:01

Το 'Aquapolis' βρίσκεται στα Σπάτα, δίπλα από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και έχει ανεγερθεί σε συνεργασία με την Polin Waterparks. Πρόκειται για επένδυση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ.


Την επιθεώρηση του “Αquapolis” πραγματοποιεί η TÜV Hellas (TÜV NORD). Η εταιρεία έχει αναλάβει τον έλεγχο ανέγερσης των κατασκευών, την επιθεώρηση και τις τελικές δοκιμές για την ασφαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού (νεροτσουλήθρες και υδάτινα παιχνίδια) του πάρκου, το οποίο ξεκινά τη λειτουργία του για το κοινό την 1η Ιουλίου.

Με την επερχόμενη πιστοποίηση από την TÜV Hellas (TÜV NORD) διασφαλίζεται πως το σύνολο των εγκαταστάσεων θα λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια και οι επισκέπτες του πάρκου θα μπορούν να απολαύσουν πληθώρα νεροτσουληθρών και παιχνιδιών με νερό.

Το “Aquapolis” βρίσκεται στα Σπάτα, δίπλα από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και έχει ανεγερθεί σε συνεργασία με την Polin Waterparks. Πρόκειται για επένδυση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, η οποία αποτελείται από 17 νεροτσουλήθρες θεματικά αναφερόμενες στα ζώα, εστιατόριο, καφέ και καταστήματα. Βρίσκεται σε οικόπεδο έκτασης 14 στρεμμάτων και έχει τη δυνατότητα να ψυχαγωγεί 150.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών σε ετήσια βάση.

Ο κ. Λάμπρος Ζάχος, Vice President Infrastructure TUV NORD και Deputy General Manager TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε: “O Οργανισμός μας, με την πολυετή διεθνή εμπειρία του σε επιθεωρήσεις υδάτινων πάρκων, ελέγχει διεξοδικά την ασφαλή κατασκευή και ανέγερση των κατασκευών, ώστε μικροί και μεγάλοι να μπορούν να απολαύσουν ξένοιαστα τις καινοτόμες και εντυπωσιακές τσουλήθρες που έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και ανεγείρονται στο πιο εντυπωσιακό θεματικό waterpark της Αττικής”.

O Zαν Ζακ Λεσουέρ,ιδρυτής του Αττικού Πάρκου σημείωσε: “20 χρόνια μετά τη δημιουργία του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, προχωράμε στο δεύτερο βήμα με την λειτουργία της Aquapolis, ενός waterpark υψηλών προδιαγραφών το οποίο έλειπε από την πρωτεύουσα. Σκοπός μας είναι και με τις μελλοντικές μας επενδύσεις να αποτελέσουμε τον απόλυτο οικογενειακό προορισμό τόσο για εκπαίδευση αλλά και για ψυχαγωγία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρά τις αντίξοες συνθήκες, λόγω και της πανδημίας, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε αυτό το έργο και περιμένουμε μικρούς και μεγάλους φίλους να διασκεδάσουν στο νερό με ασφάλεια”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top