Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Το Hilton Αθηνών ανοίγει την 1η Ιουλίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Ιούνιος 2020, 11:13

Το Hilton Αθηνών εφαρμόζει το νέο παγκόσμιο πρόγραμμα 'Hilton CleanStay' για την καθαριότητα και την απολύμανση σε συνεργασία με την Reckitt Benckiser.


To Hilton Αθηνών ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για το κοινό εφαρμόζοντας προηγμένα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας. Οι επισκέπτες θα βλέπουν και θα αισθάνονται την καθαριότητα σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου – στα δωμάτια, στα μπαρ, στα εστιατόρια, στο γυμναστήριο, στην πισίνα, στο spa και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Ειδικότερα, το Hilton Αθηνών εφαρμόζει το νέο παγκόσμιο πρόγραμμα “Hilton CleanStay” για την καθαριότητα και την απολύμανση, σε συνεργασία με την Reckitt Benckiser, κατασκευαστή του Dettol, και τη Mayo Clinic.Σύμφωνα με το Hilton CleanStay, στο ξενοδοχείο θα χρησιμοποιούνται ειδικά προϊόντα καθαρισμού και θα εφαρμόζονται αναβαθμισμένα πρωτόκολλα απολύμανσης, ενώ το προσωπικό θα είναι άρτια εκπαιδευμένο για να εξυπηρετεί τους πελάτες και να τους καθοδηγεί όπου χρειάζεται, ώστε να χαίρονται την εμπειρία της φιλοξενίας Hilton σ’ένα απόλυτα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top