Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Στις Hines και Henderson πέρασαν πέντε ξενοδοχεία στην Κρήτη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Ιούνιος 2020, 11:44

Εξαγοράστηκαν 'Coral' και 'Ερμής' στον Άγιο Νικόλαο, 'Apollonia Beach Resort και 'Santa Marina Beach' στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, και 'Sitia Beach City Resort' στη Σητεία.


Οι αμερικανικοί όμιλοι Hines και Henderson Park αγόρασαν πέντε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Κρήτη, τα οποία ανήκαν σε εταιρείες των οικογενειών Κεφαλογιάννη και Μαμιδάκη. Τα ξενοδοχεία είναι συνολικής συνολικής δυναμικότητας περίπου 2.400 κλινών (1.094 δωματίων), εγκατεστημένα σε οικόπεδα συνολικής επιφάνειας 64 στρεμμάτων.

Ειδικότερα, από την οικογένεια Μαμιδάκη πήραν τα “Coral” και “Ερμής”, 170 και 218 δωματίων αντίστοιχα, που βρίσκονται στον Άγιο Νικόλαο Λασηθίου. Από την εταιρεία Cyan Group της οικογένειας Κεφαλογιάννη εξαγοράστηκε το 5άστερο Apollonia Beach Resort και το 4άστερο Santa Marina Beach, με 336 και 208 δωμάτια αντίστοιχα, στην Αμμουδάρα Ηρακλείου. Ακόμη, εξαγοράστηκε το επίσης 5άστερο Sitia Beach City Resort με 162 δωμάτια, που βρίσκεται στη Σητεία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Hines, “όλα τα ξενοδοχεία έχουν ισχυρό ιστορικό σε επίπεδο πληρότητας και μπορούν να αναβαθμιστούν μέσω αναδιάρθρωσης της ιδιοκτησίας και της κεφαλαιακής δομής. Επίσης διαθέτουν σημαντικές δυνατότητες δημιουργίας αξίας μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μέσω ανακαίνισης, επανατοποθέτησης της επωνυμίας τους και προληπτικής διαχείρισης σε επίπεδο περιουσιακών στοιχείων”.

Ο Όμιλος Y&T Daskalantonakis Knossian, ειδικός διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων πολυτελών ξενοδοχείων, έχει οριστεί από την κοινοπραξία ως τοπικός συνεργάτης, υπεύθυνος για τη διαχείριση των ξενοδοχείων.Στη φωτογραφία, το Sitia Beach City Resort.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top