Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Προβολή της Ελαφονήσου στον ταξιδιωτικό ιστότοπο Griekenaland.net

Τατιάνα Ρόκου - 24 Ιούνιος 2020, 15:40

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του δημοσιογράφου και ιδιοκτήτη του site Bas Wanrooj, 'η παραλία Σίμος στο νησί της Ελαφονήσου κοντά στην Πελοπόννησο είναι σήμερα στην κορυφή των 10 κορυφαίων μας'.


Σημαντική προβολή σε επιλεγμένο κοινό των Κάτω Χωρών είχε η Ελαφόνησος στον ταξιδιωτικό ιστότοπο Griekenaland.net με 48.000 followers στο Facebook, το οποίο επισκέπτονται κάθε χρόνο περισσότεροι από 1,7 εκατ. φίλοι της Ελλάδας από Ολλανδία και Βέλγιο. Η σχετική δράση εντάσσεται στο γενικότερο πλάνο ανάδειξης του προορισμού σε διάφορες χώρες που ήδη εφαρμόζεται από το Δήμο με σημαντική απήχηση και σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του δημοσιογράφου και ιδιοκτήτη του site Bas Wanrooj, “η παραλία Σίμος στο νησί της Ελαφονήσου κοντά στην Πελοπόννησο είναι σήμερα στην κορυφή των 10 κορυφαίων μας”.

Σε δήλωσή της η δήμαρχος του νησιού κα Έφη Λιάρου τονίζει ότι “η Ελαφόνησος κερδίζει συνέχεια τις προτιμήσεις του ποιοτικού κοινού που αναζητά προορισμούς διακοπών που είναι ταυτισμένοι με τη φύση, πράγμα που στις μέρες μας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία”.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Ελαφόνησος εντάχθηκε στο project “Safe Travellers”, μια νέα ολοκληρωμένη δράση προώθησης προορισμών συνδεδεμένων με την MTC Group, εταιρείας συμβούλων του Δήμου, μέσω της οποίας θα αποστέλλονται newsletters σε περίπου 2.600 τουριστικούς πράκτορες σε τέσσερεις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά) και θα περιέχουν συνδέσμους στους οποίους πατώντας οι επαγγελματίες της αγοράς θα ενημερώνονται για ασφαλείς προορισμούς και επιχειρήσεις.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top