Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Greek Panorama καλωσορίζει το μέλλον με ηλεκτρονικό τρόπο
Εκθέσεις

Η Greek Panorama καλωσορίζει το μέλλον με ηλεκτρονικό τρόπο

North Events και Travel Media Applications – Τ.Μ.Α. ανακοινώνουν τη δημιουργία της Greek Panorama Virtual Travel Exhibition, που θα ανοίξει τις διαδικτυακές της πύλες στις 20 Οκτωβρίου 2020 και θα παραμείνει ανοικτή όλο το χρόνο.

Η γνωστή τουριστική έκθεση Greek Panorama, που έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε τέσσερις χώρες, καλωσορίζει το μέλλον ακολουθώντας τις τάσεις της σύγχρονης εποχής και γίνεται πλέον virtual.

Δύο γνωστές στο χώρο εταιρείες η North Events και η Travel Media Applications – Τ.Μ.Α. ενώνουν την εμπειρία και τις δυνάμεις τους και ανακοινώνουν τη δημιουργία της Greek Panorama Virtual Travel Exhibition που θα ανοίξει τις διαδικτυακές της πύλες στις 20 Οκτωβρίου 2020 και θα παραμείνει ανοικτή όλο το χρόνο δίνοντας τη δυνατότητα στους εκθέτες της να βρίσκονται ανά πάση στιγμή στις οθόνες των δυνητικών πελατών τους. Αυτή είναι και η πρώτη καινοτομία της έκθεσης όπου μέσω διαφόρων ηλεκτρονικών εφαρμογών, οι επισκέπτες είτε το κοινό, είτε οι επαγγελματίες του τουρισμού θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους εκθέτες και να κλείνουν ραντεβού είτε σε πραγματικό χρόνο, εφόσον το virtual περίπτερο είναι εκείνη τη στιγμή ανοικτό, είτε σε προκαθορισμένο μελλοντικό χρόνο.

Η North Events είναι η διοργανώτρια των πρώτων αποκλειστικών εκθέσεων για την Ελλάδα για την προβολή και προώθηση του τουρισμού, του πολιτισμού και της γαστρονομίας σε αγορές καίριας σημασίας για τον εισερχόμενο τουρισμό στην χώρα μας από το 2014. Οι εκθέσεις Greek Panorama, πλαισιώνονται από σειρά B2B συναντήσεων και συνεδρίων που πραγματοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους όπως στην Στοκχόλμη, τις ΗΠΑ (σε 6 πόλεις της ανατολικής και δυτικής ακτής), της Πολωνίας, της Ρουμανίας και άλλων χωρών, ενώ παράλληλα είναι η πρώτη εταιρία που έχει επενδύσει στρατηγικά στην ανάπτυξη και προβολή video εικονικής πραγματικότητας για τουριστικούς προορισμούς και επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα με στόχο την διεθνή προβολή τους.

Η Τ.Μ.Α είναι η εκδότρια εταιρεία του Travel Daily News Network που αποτελεί κλαδική ενημέρωση στο χώρο του τουρισμού καλύπτοντας την Ελλάδα και Κύπρο με το Travel Daily News Greece & Cyprus και σε παγκόσμιο επίπεδο με το Travel Daily News International από το 1999, ενώ από το 2012 έχει εστιάσει στο χώρο της Ασίας με το Travel Daily News Asia-Pacific με γραφεία και φυσική παρουσία στην Αθήνα, την Πάφο, και τη Μπανγκόκ. Έχει οργανώσει δεκάδες εκδηλώσεις Β2Β στην Ελλάδα, την Κύπρο, στην Σκανδιναβία, τη Πολωνία, την Ολλανδία, το Λίβανο, τη Ταϊλάνδη, και το Βιετνάμ.

Ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, γενικός διευθυντής της North Events, ανέφερε: “Προχωράμε στο επόμενο βήμα με την μεταφορά όλης της εμπειρίας και τεχνογνωσίας μας στην διοργάνωση τουριστικών εκθέσεων για την Ελλάδα, σε μία ‘εικονική’ πλέον έκθεση με την χρήση τελευταίας τεχνολογίας. Η εταιρία μας είχε ήδη προγραμματισμένη την διαδικτυακή μεταφορά των εκθέσεών μας – με τις πρόσφατες εξελίξεις απλά να επισπέυδουν την ανακοίνωση της Virtual Greek Panorama – η οποία πλέον θα δίνει την δυνατότητα στόχευσης σε επισκέπτες και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Για εμάς η πραγματοποίηση της πρώτης εξ ολοκλήρου διαδικτυακής έκθεσης για την Ελλάδα είναι ένα εγχείρημα εθνικού στόχου σε μία χρονική περίοδο ύψιστης σημασίας για την επόμενη μέρα του ελληνικού τουρισμού”.

Η κα Βίκυ Καραντζαβέλου από την TMA δήλωσε ότι “η τεχνολογία στις μέρες μας προσφέρει πολύ χρήσιμες εφαρμογές για να γίνουν πλέον οι Virtual εκθέσεις και οι εταιρικές συναντήσεις πραγματικότητα, ιδίως στο χώρο του τουρισμού, όπου το προϊόν έχει την ιδιαιτερότητα να μην μπορεί να δοκιμαστεί αλλά να περιγράφεται ούτως ή άλλως με ψηφιακά μέσα. Έτσι ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την North Events μια εταιρία με γνώση στις διεθνείς εκθέσεις προσφέροντας στους μελλοντικούς μας εκθέτες μια αξιόλογη πλατφόρμα για να μπορούν και με τη δική μας βοήθεια και καθοδήγηση να προβάλουν σε πραγματικά παγκόσμιο επίπεδο πλέον το τουριστικό τους προϊόν”.

Στη έκθεση θα υπάρχει η δυνατότητα φυσικά για VR παρουσιάσεις, προβολή των μπροσουρών σας μέσω ISSU, προβολή των videos σας, real time επικοινωνία με τους επισκέπτες, παρουσιάσεις σε virtual συνεδριακούς χώρους, virtual συναντήσεις, κ.ά. Ανάμεσα στις καινοτομίες είναι το “Virtual passport” με ειδικά προνόμοια για τους επισκέπτες της πρώτης διαδικτυακής έκθεσης για την Ελλάδα.

H North Events τα τελευταία χρόνια από την παρουσία της σε διάφορες χώρες της Ευρώπης διαθέτει μια μεγάλη data base από ανθρώπους που αγαπούν την Ελλάδα και θέλουν να έρθουν για διακοπές, ενώ η ΤΜΑ διαθέτει μεγάλο αριθμό επαφών με τουριστικά γραφεία σε όλο τον κόσμο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024